Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sabău şi-a reziliat contractul cu Gloria Bistriţa. Vrea o nouă provocare

Sabău şi-a reziliat contractul cu Gloria Bistriţa. Vrea o nouă provocare

Sabău şi-a reziliat contractul cu Gloria Bistriţa. Vrea o nouă provocare
13 Iun 2009   •   03:09

După patru sezoane în care s-a aflat pe banca tehnică a Gloriei, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău se desparte de gruparea bistriţeană, informează site-ul oficial al echipei.

?Conform înţelegerii de acum patru ani, atunci când una dintre părţi vrea să renunţe, acest lucru se va întâmpla. Cu părere de rău şi de o parte şi de alta, s-a întâmplat. Ioan Ovidiu Sabău nu a mai dorit să continue la Gloria. Ne despărţim cu părere de rău. Vom căuta cele mai bune soluţii pentru a suplini plecarea lui Ioan Ovidiu Sabau?, a declarat preşedintele Consiliului Director al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu.

De partea cealaltă, Sabău a declarat pentru site-ul clubului că a sosit momentul pentru o nouă provocare, dorind să antreneze la un alt nivel. ?Vreau să-i mulţumesc domnului Jean Pădureanu, pentru că în toţi aceşti ani a ştiut să mă protejeze, să mă susţină, să mă ajute să mă maturizez ca antrenor şi pentru faptul că nu m-a compromis niciodată. Înţelegerile pe care le-am avut cu dânsul şi le-a respectat de fiecare dată. Aş vrea ca toţi cei care îşi încep cariera de antrenor să aibă un astfel de om lângă ei?, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ioan ovidiu sabau
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close