Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sabău, sprijinit moral de prietenii din "Generaţia de Aur", negociază la Bucureşti cu FC Timişoara

Sabău, sprijinit moral de prietenii din "Generaţia de Aur", negociază la Bucureşti cu FC Timişoara

Sabău, sprijinit moral de prietenii din "Generaţia de Aur", negociază la Bucureşti cu FC Timişoara
Sursa foto: ioan sabau
28 Iun 2009   •   17:27

La un pas să renunţe la orice legătură cu lumea fotbalului în urmă cu câteva zile, fostul internaţional şi actualul antrenor Ioan Ovidiu Sabău a fost întors din drum de foştii colegi de la echipa naţională şi este foarte aproape de a deveni antrenorul lui FC Timişoara. Atacul la persoană al lui Ioan Becali l-a făcut pe Sabău să nu mai semneze cu Dinamo, dar se pare că Marian Iancu a venit cu o provocare pe care "Moţul" nu o poate refuza.
Era dat ca antrenor cu acte în regulă al lui Dinamo, dar impresarul Ioan Becali l-a făcut să se răzgândească după ce a declarat că fostul fotbalist a omorât un pieton cu maşina în 1988. Sabău a rupt orice legătură cu Dinamo şi s-a întors în Ardeal, spunând că se mută la Brescia şi se lasă de fotbal. Colegii de generaţie de la echipa naţională, însă, i-au scrimbat decizia şi Marian Iancu, preşedintele vicecampioanei FC Timişoara a profitat imediat. Sabău a venit la Bucureşti cu fularul bănăţenilor la gât şi pregătit de negocieri.
"Nu am semnat încă nimic cu Poli. Mă duc la Bucureşti să negociez şi după aceea vorbim. Nu mi se pare normal să dau declaraţii legate de planurile echipei, de titlu sau Liga Campionilor dacă eu nu am încă un contract cu această echipă. Voi vorbi mai multe după ce voi discuta cu domnul Iancu.Nu am vrut să mă las de fotbal, dar am fost foarte afectat de ce am păţit. Nu am plecat din ţară, am fost la Cluj, alături de familia mea. m plecat de la Dinamo pentru că mi-am dat seama că nu am nicio şansă acolo. Am vrut să stau liniştit o perioadă. Acum m-am liniştit. Am avut timp să mă gândesc la ce o să fac. Lucrurile merg înainte. Nu mi-am dorit să mă las de meserie. Consider că am dat mult acestui sport şi că încă mai pot da multe", a declarat Sabău, negând ceea ce se ştie în mod neoficial, pentru prosport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close