Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Safet Susic: „Victoria României este absolut meritată”

Safet Susic: „Victoria României este absolut meritată”

Safet Susic: „Victoria României este absolut meritată”
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
04 Iun 2011   •   10:40

Deşi evident dezamăgit, Safet Susic, antrenorul echipei Bosniei, a recunoscut superioritatea tricolorilor în partida de vineri seară şi este de părere că lupta pentru locul 2 în Grupa D se anunţă foarte strânsă.

 
Aş dori să felicit naţionala României pentru această victorie absolut meritată. Au fost mai buni, şi-au creat mai multe ocazii, iar victoria este justă. Le-am spus jucătorilor mei înainte de meci că România este principalul concurent pentru locul 2, am avut posibilitatea să-i eliminăm din cursă printr-un egal, dar din păcate nu am reuşit. Nu mi-am recunsocut echipa, parcă a fost alta, deşi am folosit aceiaşi jucători ca în meciul de la Zenica”, a spus Susic la conferinţa de presă de la finalul meciului.
 
Selecţionerul Bosniei crede că prin victoria de vineri, România revine în lupta pentru calificare, alături de alte trei echipe. „Acum sunt patru echipe în cursă pentru locul 2, iar calificarea se va juca până la final. În momentul de faţă este foarte greu de spus cine va termina pe locul 2, pentru că Franţa este deja câştigătoarea grupei. Este imposibil de explicat ce s-a întâmplat cu echipa mea. Este foarte greu să explic totul”, a explicat tehnicianul bosniac.

×
Subiecte în articol: preliminarii EURO 2012
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close