Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Săgeata Năvodari-Voinţa Sibiu 0-0, în prima manşă a barajului de promovare în Liga I

Săgeata Năvodari-Voinţa Sibiu 0-0, în prima manşă a barajului de promovare în Liga I

Săgeata Năvodari-Voinţa Sibiu 0-0, în prima manşă a barajului de promovare în Liga I
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Iul 2011   •   10:50

Ajunse să-şi dispute ultimul loc vacant din Liga I în urma nebuniei declanşate de neacordarea licenţelor pentru mai multe echipe, Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu au încheiat la egalitate, scor 0-0, prima manşă a barajului de promovare. Partida retur va avea loc miercuri, la Sibiu.

 
În faţa unor tribune pline ochi, 4.000 de oameni, gazdele de la Săgeata au deţinut iniţiativa în cea mai mare parte a timpului, fără a-şi crea însă prea multe ocazii clare de gol. Dobrogenii ar fi putut marca însă dacă Alexandru Tudor ar fi acordat penalty cu 10 minute înainte de final, atunci când Jianu, scăpat singur spre poarta sibienilor, a fost faultat de goalkeeperul advers.
 
Tudor i-a acordat însă cartonaş galben jucătorului gazdelor, decizie atacată dur la sfârşitul meciului de oficialii echipei din Năvodari.
 
Timp de un sezon ne-am luptat cu morile de vânt. Ba avem, ba n-avem licenţă. Ba avem drept de promovare, ba n-avem. Iar acum, la baraj, nu ni se acordă un penalty clar. Este foarte greu să promovezi când te sancţionează Federaţia şi arbitrii. Nu cred că Tudor a avut vreo directivă, dar a greşit flagrant, a fost viciere clară de rezultat”, a declarat Dumitru Rida, preşedintele celor de la Săgeata, citat de Gazeta Sporturilor.
 
În schimb, antrenorul oaspeţilor a evitat să-şi spună părerea vizavi de decizia lui Tudor. „Nu comentez arbitrajul. Am venit la Năvodari cu gândul de a pleca neînvinşi, dar puteam să dăm şi lovitura pe final. Sperăm ca la Sibiu publicul să ne ajute să promovăm”, a spus Alexandru Pelici.

×
Subiecte în articol: Vointa Sibiu Liga I Alexandru Tudor
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close