Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Saint-Etienne a confirmat oficial transferul lui Bănel Nicoliţă

Saint-Etienne a confirmat oficial transferul lui Bănel Nicoliţă

Saint-Etienne a confirmat oficial transferul lui Bănel Nicoliţă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    31 Aug 2011   •   10:35

Transferul lui Bănel Nicoliţă la Saint-Etienne a devenit oficial, după ce clubulul francez a confirmat, marţi seară, mutarea prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul său.

Alături de fostul stelist, echipa care are 10 titluri de campioană a Franţei l-a achiziţionat de la Leeds United şi pe atacantului ivorian Max-Alain Gradel.

Cei doi jucători, aflaţi în atenţia clubului de mai multe săptămâni, vor efectua, miercuri, tradiţionala vizită medicală, urmând ca apoi să finalizeze ultimele amănunte ale contractelor”, scrie pe site-ul oficial al lui Saint-Etienne.

Conform Gazetei Sporturilor, Steaua va încasa 700.000 de euro în schimbul mijlocaşului de 26 de ani, care va avea un salariu anual de 400.000 de euro.

Nicoliţă va pleca miercuri dimineaţă din cantonamentul naţionalei, unde este convocat pentru dubla din preliminariile Campionatului European cu Luxemburg şi Franţa, pentru a efectua vizita medicală la de noua sa echipă, apoi va reveni alături de restul lotului direct în Luxemburg.



×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close