Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sătul de războiul cu FC Timişoara, Mircea Sandu i-a predat cazul lui Dumitru Dragomir

Sătul de războiul cu FC Timişoara, Mircea Sandu i-a predat cazul lui Dumitru Dragomir

Sătul de războiul cu FC Timişoara, Mircea Sandu i-a predat cazul lui Dumitru Dragomir
Sursa foto: Mircea Sandu
06 Mar 2009   •   08:53

Din războiul dintre FRF şi FC Timişoara cel mai şifonat a ieşit, mereu, patronul bănăţenilor, Marian Iancu. Acesta a primit amenzi peste amenzi şi suspendări şi mai multe, dar a declarat, întotdeauna, că nu va renunţa la luptă împotriva lui Mircea Sandu. Acest lucru pare să îl fi dus pe şeful de pe Federaţiei la capătul răbdării, Sandu spunând că îi va preda responsabilitatea judecării cazului preşedintelui de la LPF, Dumitru Dragomir.
Este greu de răspuns la întrebarea dacă Sandu a făcut acest pas doar pentru a scăpa de acest caz solicitant şi stresant sau a vrut să îl "pedepsească" pe Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii şi prim vicepreşedinte în FRF, dându-i de lucru la un dosar pe cât de delicat, pe atât de voluminos. Cert este că Marian Iancu se poate bucura pentru faptul că Timişoara va fi judecată de o persoană care a spus mereu că echipa este nedreptăţită şi dezavantajată în mod intenţionat, anunţă prosport.
"De mâine (n.r. de vineri) îi fac delegaţie scrisă lui Dumitru Dragomir să se ocupe personal de cazul Timişoara. Este prim vicepreşedinte la Federaţie şi, în plus a declarat că Timişoara a fost nedreptăţită de FRF. Acum să se ocupe personal de acest caz", a declarat Mircea Sandu, încânat de a scăpa de problematicul dosar de deasupra căruia nu se ridică niciodată ochii presei sau ai FIFA.
"Nu este niciun fel de glumă, chiar am să fac mâine o hârtie în acest sens", a ţinut Sandu să menţioneze pentru sportro
Pe lângă sancţiunele dure care l-au privit numai pe patron, Timişoara a avut şi ea de suferit în urma litigiului cu italianun Claudio Zambon. Gruparea din vestul ţării a primit şi ea o penalizare de 6 puncte în clasamentul din acest an, echipa fiind obligată să îşi schimbe numele şi culorile, lucru pe care le-a şi făcut.
Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close