Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal înaintea derby-ului: 15 suporteri la secţie, şeful galeriei dinamoviste reţinut, ziarist agresat

Scandal înaintea derby-ului: 15 suporteri la secţie, şeful galeriei dinamoviste reţinut, ziarist agresat

Scandal înaintea derby-ului: 15 suporteri la secţie, şeful galeriei dinamoviste reţinut, ziarist agresat
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Oct 2010   •   18:17

15 suporteri au fost duşi la secţie, după ce au provocat un scandal într-un autobuz, înaintea meciului Dinamo-Steaua.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, cei 15 suporteri sunt dinamovişti, aceştia fiind duşi la secţie după ce doi dintre ei s-au îmbrâncit într-un autobuz de pe linia 153, provocând spargerea unui geam al mijlocului de transport.

Conform lui Christian Ciocan, un alt incident, în care au fost implicaţi patru suporteri dinamovişti şi un cetăţean, a avut loc într-un fast-food din apropierea stadionului Dinamo. Cei patru suporteri au fost atenţionaţi de către un cetăţean că sunt prea gălăgioşi, moment în care acesta a fost lovit în cap cu o sticlă de unul dintre fanii dinamovişti.

Scandal înaintea derby-ului


Persoana agresată de către cei patru suporteri este un jurnalist de la  ziarul Cancan.  Publicaţia oferă o recompensă de 10.000 de lei pentru informaţii care ar duce la identificarea agresorului.

Fanii dinamovişti îşi dau în petic


Geamurile autocarului Stelei au fost sparte înainte de meci

Geamurile autocarului în care se deplasau jucătorii echipei Stelua pentru meciul cu Dinamo de duminică seara au fost sparte, la intersecţia dintre străzile Barbu Văcărescu şi Ştefan cel Mare, informează Mediafax. Şeful galeriei dinamoviste a fost reţinut în urmă cu puţin timp.
 
Întrucât autocarul este prevăzut cu geamuri duble, doar partea exterioară suferind daune seriose.
   
Partida Dinamo Bucureşti - Steaua Bucureşti, din etapa a XI-a a Ligii I, se va disputa în această seară, de la ora 20.30.





×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close