Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal la FC Argeş - ?U? Cluj 1-1. Arbitrul suportă furia fanilor după ce dictează un penalty aberant (VIDEO)

Scandal la FC Argeş - ?U? Cluj 1-1. Arbitrul suportă furia fanilor după ce dictează un penalty aberant (VIDEO)

Scandal la FC Argeş - ?U? Cluj 1-1. Arbitrul suportă furia fanilor după ce dictează un penalty aberant (VIDEO)
Sursa foto: fc arges
29 Mai 2010   •   14:40

Partida FC Argeş - Universitatea Cluj, capitală în lupta ardelenilor pentru promovare, s-a încheiat cu un scandal monstru. Piteştenii au fost cei care au condus partida din teren, dar deciziile arbitrului Baboia au părut mereu să îi dezavantajeze pe gazde. Tensiunea a erupt pe final, la un penalty stupid dictat de arbitru. Suporterii argeşeni au pătruns pe teren şi l-au hăituit pe arbitru,care a fost scos de pe teren de jandarmi. În cele din urmă, meciul a fost reluat şi s-a încheiat 1-1.
Echipa clujeană avea mare nevoie de puncte sâmbătă, aşa că elevii lui Cristi Dulca au luptat cu disperare până la final, cu toate că scorul era 1-0 pentru Argeş. Norocul i-a ajutat în minutul 88, când Acosta a fost faultat la un metru în afara suprafeţei de pedeapsă. Arbitrul Baboia a mutat faultul în careu, Machado a transformat penalty-ul, iar circul putea să înceapă. Suporterii argeşeni au intrat pe teren, jucătorii l-au linşat şi ei pe arbitru, iar acesta a fost dus la vestiare cu mare greutate de jandarmi.
După multe minute de pauză, echipele au revenit pe gazon, partida s-a reluat şi s-a încheiat cu 1-1. Va continua, însă, aproape sigur, pe la comisiile LPF.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga 2 FC Arges Universitatea Cluj
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close