Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal la naţională: Mutu şi Tamaş au băut înaintea meciului cu San Marino

Scandal la naţională: Mutu şi Tamaş au băut înaintea meciului cu San Marino

Scandal la naţională: Mutu şi Tamaş au băut înaintea meciului cu San Marino
de M.T.    |    10 Aug 2011   •   15:35

Cu o seară înaintea meciului amical din San Marino, Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş au reuşit să fenteze regulile impuse la echipa naţională de către Victor Piţurcă şi au petrecut cu alcool.

Conform Gazetei Sporturilor, marţi seară, selecţionerul le-a oferit jucătorilor o oră şi jumătate de relaxare într-un mall, însă cei doi jucători au pus la capăt o escapadă. „S-au întors mai târziu la hotel şi au dat semne evidente că au exagerat cu alcoolul”, a dezvăluit o sursă din anturajul echipei naţionale.

Colaboratorii lui Piţi l-au anunţat imediat pe acesta, care a vrut, iniţial, să-i trimită imediat acasă pe petrecăreţi. În cele din urmă, s-a decis ca Mutu şi Tamaş să rămână alături de restul lotului, dar să nu evolueze în meciul de miercuri seară.

Escapada lui Mutu vine la puţin timp după ce Victor Piţurcă anunţase că noul jucător al Cesenei va fi noul căpitan al echipei naţionale, poziţie pe care urma să şi-o păstreze şi în cazul unei reveniri a lui Cristi Chivu.

E o lovitură pentru Piţurcă, pentru că el îşi centrase echipa în jurul lui Mutu, căruia îi dăduse banderola. Mutu a călcat strâmb şi rămâne de văzut ce va păţi. În acest moment, mult mai important este ceea ce va hotărî selecţionerul să facă în legătură cu cei doi. Nu doar miercuri seară, ci şi la meciul cu Franţa”, a spus Cătălin Tolontan într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

 



×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close