Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal uriaș după numirea lui Christoph Daum la Națională. Dezvăluire-șoc despre Becali

Scandal uriaș după numirea lui Christoph Daum la Națională. Dezvăluire-șoc despre Becali

Scandal uriaș după numirea lui Christoph Daum la Națională. Dezvăluire-șoc despre Becali
07 Iul 2016   •   21:34

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a lansat un atac incredibil la adresa lui Gigi Becali, pe care-l acuză că a influențat selecția la echipa națională și despre care spune că i-a sunat pe membrii Comitetului Executiv pentru a le spune să nu voteze numirea noului selecționer Christoph Daum, scrie gsp.ro.

"Domnul Gigi Becali a început aseară să sune fiecare membru al CEx pentru a-l presa să nu voteze azi în CEx propunerea FRF. E tocmai reacția unui om care simte că pierde teren. Simte că nu mai poate influența convocările la națională.

Astăzi, președintele LPF, Gino Iorgulescu, nu mai vorbește în numele tuturor echipelor, ci doar în numele Stelei. Zic asta pentru că nici astăzi nu a venit la CEx. Noi vorbim aici de o schimbare a mentalității. Selecțiile trebuie făcute corect, integru. Știu că v-am surprins, dar asta e realitatea care a pus fotbalul românesc pe butuci", a declarat Burleanu la conferința de presă.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close