Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal uriaș în Liga I: Se cere retrogradarea echipei FC Steaua București

Scandal uriaș în Liga I: Se cere retrogradarea echipei FC Steaua București

Scandal uriaș în Liga I: Se cere retrogradarea echipei FC Steaua București
22 Dec 2016   •   19:21

Florin Talpan a câștigat procesul cu Becali, care nu mai are voie să folosească numele Steaua. Florin Talpan cere ca echipa lui Becali sa fie retrogradata deoarece nu este continuatoarea de drept a Stelei. 

"Decizia nu e definitiva, dar avand in vedere probele si tot ce am prezentat, sanse la ICCJ nu cred sa aiba. Atata timp cat in acesti doi ani nu s-a dorit, sansele sunt minime, doi oameni pot sa ajunga la intelegere doar daca sunt de buna credinta, dar buna credinta nu exista. Eu vad ca CSA trebuie sa aiba echipa in Liga 1, domnul Becali s-a afiliat ilegal la FRF in mod ilegal, deci el trebuie retrogradat in liga a 4a, iar CSA Steaua sa aiba echipa in Liga 1.

S-au facut presiuni asupra mea din 2004 incoace, vorbim de comandantul CSA, George Boroi, eu am inaintat un dosar la DNA din 2004 si nu s-a facut nimic, m-am zbatut intotdeauna pentru aflarea adevarului.

Rog ca FRF si LPF sa se gandeasca ca trebuie sa puna in aplicare cele doua decizii ale ICCJ. Aceasta echipa care va juca diseara cu Dinamo trebuie retrogradata", a spus Florin Talpan pentru ProTV.

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Gigi Becali CSA Steaua
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close