Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Schimbare de direcţie! Nicolo Napoli, "un măgar şi un nesimţit sicilian", renunţă la "U" Cluj pentru FC Braşov

Schimbare de direcţie! Nicolo Napoli, "un măgar şi un nesimţit sicilian", renunţă la "U" Cluj pentru FC Braşov

Schimbare de direcţie! Nicolo Napoli, "un măgar şi un nesimţit sicilian", renunţă la "U" Cluj pentru FC Braşov
05 Iul 2009   •   13:52

Italianul Nicolo Napoli urmează să preia formaţia FC Braşov, după ce sâmbătă fusese anunţat drept antrenor al Universităţii Cluj, informează Mediafax.
Florian Walter, acţionarul principal al ?Şepcilor Roşii? a declarat pentru sursa citată că "Mă bucur că nu a venit, eu nu i-am cerut referinţe lui Mititelu despre el, pentru că oferta pe care i-am făcută-o era mai mult decât onorantă la nivelul Diviziei B. În primul an de contract ar fi primit 150.000 de euro, plus 30.000 dacă se încadra în obiectul de clasare pe 1-5, iar în al doilea an în care obiectivul era promovarea în Liga I, contractul era de 200.000 plus 50.000 primă. La ora 10.00 era programată întâlnirea, au venit şi jucătorii şi avocaţi, dar el nu a mai apărut. S-a folosit de oferta noastră ca să mărească negocierile cu FC Braşov. Mi-a cerut contractul, i-am spus că i-l dau, dar să nu-l folosească în contrapartidă cu alţii. E un măgar şi nesimţit sicilian".
Conform Mediafax, care citează surse din anturajul antrenorului italian, Nicolo Napoli ar fi trebuit într-adevăr să semneze un contract cu Universitatea Cluj, însă varianta FC Braşov a apărut în momentul în care Dinu Gheorghe i-a făcut acestuia propunerea de a prelua formaţia de sub Tâmpa. Napoli va conduce marţi primul antrenament la Braşov şi urmează să-l aibă ca antrenor secund pe Daniel Isăilă.
"Ne-am înţeles cu Nicolo Napoli şi de marţi îl vom avea la antrenamente. Va fi prezentat oficial şi apoi vom face împreună şi programul de pregătire. Consider că am făcut o alegere bună în ceea ce priveşte antrenorul la FC Braşov. Napoli a avut deschidere la discuţii şi a ales până la urmă o echipă care joacă un fotbal frumos. Am încredere că vom face treabă bună", a declarat Dinu Gheorghe, duminică, pentru Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close