Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Se îngroaşă gluma! Iancu insinuează că va da meciul Unirii Urziceni pentru a lua titlul lui Dinamo

Se îngroaşă gluma! Iancu insinuează că va da meciul Unirii Urziceni pentru a lua titlul lui Dinamo

Se îngroaşă gluma! Iancu insinuează că va da meciul Unirii Urziceni pentru a lua titlul lui Dinamo
Sursa foto: marian iancu
20 Mai 2009   •   08:42

Final greu ce campionat pentru Dinamo. Borcea şi compania au emoţii la fiecare meci, ştiind că orice punct pierdut poate însemna pierderea titlului şi a Ligii Campionilor. Mai nou, se pare că şi victoriile se întorc înaintea "câinilor". Finanţatorul FC Timişoara, Marian Iancu, a promis că dacă echipa sa nu mai are şanse la titlu şi Unirea Urziceni se impune cu Dinamo, atunci formaţia lui Dan Petrescu este ca şi campioană.
"Daca nu ia Timişoara titlul, atunci Unirea îl va lua. Dacă noi nu vom conta în luptă, şi Urziceni bate pe Dinamo, atunci va fi campioană, asta vă asigur! Nu e corect, dar e corect să fiu acuzat de blat cu Dinamo? Repet. Dacă Timişoara nu va mai avea şanse şi Urziceniul bate Dinamo, fiţi siguri că vor fi campioni. E doar vina jucătorilor, care m-au expus. E vina lor că le-au dat satisfacţie celor care au acuzat clubul de blat. Nu mai sunt solidar cu ei", a tunat Iancu într-o intervenţie la sportro.
Menţionăm că fanii Timişoarei au acuzat dur echipa bănăţeană după meciul pierdut duminică în Ştefan cel Mare cu scorul de 1-3, după ce Gigel Bucur deschisese scorul încă din primele zece minute. Fanii "viola" au opinat că jucătorii lui Gabi Balint au dat meciul rivalilor.
Meciul dintre FC Timişoara şi Unirea Urziceni se va juca pe 31 mai, în penultima etapă din Liga I, pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara.
Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close