Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Secretul victoriei dinamoviste la Liberec: Bonetti le-a zis jucătorilor că pot rămâne în istorie

Secretul victoriei dinamoviste la Liberec: Bonetti le-a zis jucătorilor că pot rămâne în istorie

Secretul victoriei dinamoviste la Liberec: Bonetti le-a zis jucătorilor că pot rămâne în istorie
31 Aug 2009   •   23:35

După ce au întors rezultatul de 0-3 la "masa verde", cu o victorie în deplasare, dinamoviştii au scris o pagină de istorie, măcar pentru club, calificând echipa în grupele Europa League după "dubla" cu Slovan Liberec. Ion Marin, secundul lui Dario Bonetti, a dezvăluit la GSp ce le-a transmis tehnicianul italian jucătorilor săi pentru a-i motiva.

"Bonetti a crezut tot timpul în calificare, pentru că noi am discutat mult pe tema aceasta. Studierea acelei casete cu jocul de acasă, pe drumul până la Liberec, ne-a făcut să ne dăm seama că acea echipă poate fi bătută. Un atu în plus pentru Bonetti este că a reuşit să şi transmită jucătorilor acest lucru. Mesajul lui a fost simplu, dar direct: Aveţi valoare, iar la Bucureşti am pierdut pe greşelile noastre, nu am fost învinşi de Slovan. Putem să învingem aici şi să rămânem în istorie!", a dezvăluit Ion Marin, conform GSp.ro.

În ajutorul dinamoviştilor a venit şi faptul că jucătorii cehi se credeau deja calificaţi, a mai spus Marin: "Cehii vorbeau numai de calificare, că Dinamo nu mai are nicio şansă. Cehii au încercat de la început să apere rezulatatul din tur, iar asta ne-a creat avantajul de a ataca".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: dario bonetti Dinamo Bucuresti
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close