Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Şeful antrenorilor îi face jocul lui Becali şi îl trage la răspundere pe Bergodi. Italianul merge la FIFA

Şeful antrenorilor îi face jocul lui Becali şi îl trage la răspundere pe Bergodi. Italianul merge la FIFA

Şeful antrenorilor îi face jocul lui Becali şi îl trage la răspundere pe Bergodi. Italianul merge la FIFA
Sursa foto: cristiano bergodi
08 Oct 2009   •   10:06

Cristiano Bergodi află, după ani buni petrecuţi în România, cum anume funcţionează metodele balcanice. Tehnicianul venit din Vest care a câştigat aprecierea fanilor pe la toate echipele pe la care a mers a fost şocat, marţi, când a aflat că de fapt nu a fost demis şi că i se impută faptul că nu s-a mai prezentat la antrenamente. Cel care i-a reproşat acest lucru este chiar Mircea Rădulescu, şeful antrenorilor, care în urmă cu trei săptămâni îi spusese să nu se mai prezinte la echipă.
Tehnicianul italian a primit cu uimire vestea şi consideră că singura opţiune care i-a rămas este să reclame comportamentul la care a fost supus la FIFA, în ciuda faptului că acest lucru va ştirbi imaginea conducerii clubului şi, implicit, a Stelei.
"Am aflat luni că nu am fost demis de la Steaua şi ce a declarat Mircea Rădulescu, că trebuia să mă prezint la muncă. Am rămas consternat. Aveam altă părere despre el, m-a dezamăgit cu atitudinea asta. De ce nu a luat nicio poziţie până acum, de ce nu a vorbit când trebuia, acum trei săptămâni? Ca să nu mai zic că acum spune că n-am fost demis, dar acum trei săptămâni îmi zicea să nu mă duc la meciul cu Pandurii, că nu are rost, că Steaua m-a demis.", a declarat Bergodi pentru prosport.
Bergodi susţine, totuşi, că are unele dovezi care arată că a fost demis de club, lucruri care nu s-ar fi întâmplat dacă nu i s-ar fi întrerupt colaborarea.
"Păi dacă nu m-au demis şi voiau să vin la antrenamente, atunci de ce a doua zi, pe 18 septembrie, mi-au închis telefonul? Şi de ce nu mi-au mai plătit hotelul? Camera de la Marriott, după acea dată, am plătit-o din banii mei!", a tunat Cristiano Bergodi.
Singura soluţie care i-a mai rămas italianului este de a se adresa FIFA pentru a repara nedreptăţile care i s-au făcut. Dezgustat de comportamentul şefilor Stelei, Bergodi spune că nu va mai ţine cont de felul în care acest proces va afecta imaginea clubului.
"Din păcate merg la FIFA. Spun din păcate, pentru că-mi pare rău pentru imaginea Stelei, eu n-am vrut să ajungem aici, dar ei se vor face de râs, nu eu. Să le fie ruşine! Va afla toată lumea, e vorba de imaginea Stelei. De Gigi Becali nu vreau să vorbesc. M-a făcut nebun, golan şi aşa mai departe, dar vorbele lui au ajuns în dosarul FIFA, asta e. Oricum, n-a înţeles nimic din proiectul pe care-l aveam la Steaua.", a încheiat Bergodi
Antena3.ro

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close