Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Selecționerul Christoph Daum, despre adevăratul motiv pentru care nu l-a convocat pe Denis Alibec: „Poate așa se fac lucrurile în România”

Selecționerul Christoph Daum, despre adevăratul motiv pentru care nu l-a convocat pe Denis Alibec: „Poate așa se fac lucrurile în România”

Selecționerul Christoph Daum, despre adevăratul motiv pentru care nu l-a convocat pe Denis Alibec: „Poate așa se fac lucrurile în România”
Sursa foto: Foto: FRF.ro
22 Aug 2017   •   11:21

Selecționerul Christoph Daum a explicat motivul pentru care nu l-a convocat pe Denis Alibec pentru dubla cu Armenia, 1 septembrie, și Muntenegru, 4 septembrie, din preliminariile CM 2018.

"Îmi place foarte mult Alibec. E un jucator fantastic. Pot spune doar că am făcut o grămadă de scouting și am analizat foarte bine. Sunt convins că am facut cea mai bună selecție. Așteptăm mai mult de la Alibec decât face în momentul acesta. Spun încă o dată că Denis este un jucător bun și că îmi place foarte mult de el. Nu e genul meu să schimb selecția. Poate că așa se fac lucrurile în România. Eu am făcut o analiză și nu mă voi schimba peste noapte. Daca aș face asta, poate că aș ajunge să schimb 10 jucători. Trebuie să urmărim jucătorii pe o perioadă mai lungă", a spus Daum la Sport ro.

×
Subiecte în articol: Denis Alibec selectioner christoph daum
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close