Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Semedo şi Surdu, oameni de bază la Steaua în mandatul lui Bergodi

Semedo şi Surdu, oameni de bază la Steaua în mandatul lui Bergodi

Semedo şi Surdu, oameni de bază la Steaua în mandatul lui Bergodi
Sursa foto: antonio semedo
15 Iun 2009   •   10:57

Venirea unui nou antrenor înseamnă şi o şansă nesperată pentru unii dintre jucătorii mai puţin folosiţi din lot. Deşi, pentru Antonio Semedo şi Romeo Surdu apelativul "mai puţin folosit" este prea blând, ei fiind doi dintre cei mai huliţi jucători de tribuna stelistă. Bergodi, însă, îi cunoaşte pe amândoi de când a antrenat CFR Cluj şi speră să se folosească de acest lucru pentru a obţine randament maxim de la cei doi.
Romeo Surdu a jucat în ultimul an la FC Braşov, unde a fost împrumutat, şi a avut o evoluţie apreciată. Totuşi, în sezonul 2007-2008, atunci când a jucat în Ghencea, a avut foarte puţine realizări a ajuns să fie înjurat de fani la fiecare atingere de balon. Venirea lui Bergodi va fi, însă, o nouă şansă pentru atacantul de 25 de ani.
Semedo, la rândul lui, a fost foarte apreciat la CFR Cluj în perioada lui Bergodi, dar sub Marius Lăcătuş a avut doar evoluţii penibile, culminând cu ratările interminabile din meciul de Liga Campionilor de la Fiorentina. Tehnicianul italian, însă, proaspăt instalat în Ghencea, vrea să îl păstreze deoarece este sigur că poate să îl monteze şi să profite din plin de calităţile sale.
"La Cluj am marcat 8 goluri într-un tur de campionat cu domnul Bergodi, ceea ce îmi dă speranţe mari că putem avea o colaborare fructuoasă şi la Steaua", a declarat Surdu, potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close