Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Și-a revenit CFR Cluj: 2-0 la Piatra Neamț. Vaslui a urcat pe locul secund

Și-a revenit CFR Cluj: 2-0 la Piatra Neamț. Vaslui a urcat pe locul secund

Și-a revenit CFR Cluj: 2-0 la Piatra Neamț. Vaslui a urcat pe locul secund
29 Apr 2012   •   00:05

CFR Cluj a învins pe Ceahlăul Piatra Neamţ cu scorul de 2-0, sâmbătă seara, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii I de fotbal disputat în deplasare. Acesta este primul succes al clujenilor cu Ioan Andone pe banca tehnică.

Stojan Vranjes a deschis scorul din lovitură liberă în mintul 19. Tot el a nimerit și bara, zece minute mai târziu, însă golul care a liniștit apele a venit în prelungiri, când Camora a marcat la capătul unui contraatac purtat de Modou Sougou.

Într-o altă partidă disputată sâmbătă, FC Vaslui a trecut de Astra cu 2-1, după ce ploieștenii deschiseseră scorul prin Amorim, în minutul 32. Vasluienii au restabilit egalitatea după pauză, prin senegalezul Ousmane N'Doye (55), iar Marius Constantin a adus victoria cu cinci minute înainte de final, după ce prahovenii au rămas în 10 oameni, Bogdan Pătraşcu fiind eliminat în minutul 64.

În urma acestui rezultat, FC Vaslui a urcat pe locul secund în clasamentul Ligii I, la trei puncte de CFR Cluj. Ambele formații au profitat de înfrângerea suferită de Dinamo la FC Brașov, vineri, scor 0-2.

Alte rezultate:
Concordia Chiajna 2 - 0 Vointa Sibiu
Sportul Studentesc 1 - 2 Gaz Metan Medias
Universitatea Cluj 0 - 1 Pandurii

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Liga I FC Vaslui
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close