Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Silviu Lung Jr. este urmărit de Juventus. Portarul se declară surprins

Silviu Lung Jr. este urmărit de Juventus. Portarul se declară surprins

Silviu Lung Jr. este urmărit de Juventus. Portarul se declară surprins
23 Dec 2008   •   17:09

Tânărul fiu al fostului mare portar român, Silviu Lung, este unul dintre jucătorii promiţători pe care îi urmăreşte managerul echipei italiene Juventus Torino. Portarul de rezervă al Universităţii Craiova este considerat un viitor portar valoros, iar politica italienilor este, în ultimii ani, promovarea tinerilor, ultimele exemple fiind, Ceglie, Marchisio sau Giovinco. Lung nu este singurul portar pe care Juventul îl urmăreşte, mai fiind dorit şi jucătorul de 19 ani al lui Slavia Sofia, Mario Kirev.
Cel care a făcut legătura între Juventus şi portar este, conform Mediafax, Massimo Ferraris, cel care a venit de la formaţia piemonteză la Universitatea Craiova, ocupându-se acum de pregătirea portarilor la clubul din Oltenia. Portarul a fost foarte surprins de acest anunţ: "Este o motivaţie în plus, e lucrul care îmi dă mai multă încredere în mine. Am jucat împotriva lui Kirev în amicalul cu Bulgaria. Nu pot să spun dacă am mai multe şanse ca el. Tata a rămas foarte surprins, probabil că s-a mirat şi el. Este o onoare, un lucru extraordinar, nimeni nu se aştepta ca Juventus să fie interesată de mine, dar momentan nu aş putea pleca. Momentan, sunt doar monitorizat, cum probabil mai sunt mulţi alţii. Într-un an-doi-trei poate, nu se ştie niciodată. Am o datorie mare faţă de Universitatea, echipa la care am crescut de la şapte ani", a spus Lung jr.
Criticând, subtil, deciziile tatălui său, Silviu Lung, şi a fratelui mai mare, Tiberiu Lung, de a pleca la alte echipe, el şi-a declarat ataşamentul faţă de echipa la care se află de când era copil. Promisiunea lui Lung pentru fanii olteni este că nu va pleca de la "Ştiinţa".
Foto: www.craiovamaxima.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova Juventus Torino
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close