Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sinteza zilei: "A fost o tragedie" - Interviu emoţionant cu părinţii lui Gică Popescu

Sinteza zilei: "A fost o tragedie" - Interviu emoţionant cu părinţii lui Gică Popescu

Sinteza zilei:  "A fost o tragedie" - Interviu emoţionant cu părinţii lui Gică Popescu
Sursa foto: Foto captura Antena 3
05 Mar 2014   •   23:17

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", un interviu cu părinţii fostului internaţional Gică Popescu, condamnat definitiv, marţi, de instanţa Curţii de Apel Bucureşti la 3 ani, o lună şi 10 zile închisoare cu executare, în "Dosarul Transferurilor".

Potrivit părinţilor săi, Gică Popescu a aflat de la televizor că a fost condamnat la închisoare. Era la birou când a plecat în grabă acasă, ca să-şi liniştească soţia şi copiii, care au plâns când au auzit.

Apoi, şi-a sunat părinţii să-i roage să-l înţeleagă.

Mama şi tatăl fostului căpitan al Barcelonei au stat astăzi de vorbă cu reporterii Observator.

"A fost o tragedie, copiii au plâns, soţia la fel. Nu se aştepta la aşa ceva. Soţiei mele i-a venit rău", le-a spus Costică Popescu, tatăl fostului căpitan al Barcelonei, jurnaliştilor.

"Ne-a sunat el şi ne-a zis: mamă, să fiţi tari, că eu ştiu să mă descurc. Aveţi grijă la sănătate - că ştie că suntem amândoi bolnavi - şi rog din suflet să mă înţelegeţi", a povestit şi mama lui Gică Popescu.

Mulţi susţin că n-ar fi luat el milionul. Dar, înainte să înceapă ancheta, Popescu a achitat Fiscului 400 de mii de euro. Părinţii lui cred că ar fi fost liber azi dacă nu ar fi vrut să ajungă preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close