Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ȘOC la VOLUNTARI. Oficialii clubului de fotbal refuză să facă declarații presei, înainte de barajul cu UTA

ȘOC la VOLUNTARI. Oficialii clubului de fotbal refuză să facă declarații presei, înainte de barajul cu UTA

ȘOC la VOLUNTARI. Oficialii clubului de fotbal refuză să facă declarații presei, înainte de barajul cu UTA
Sursa foto: Foto: Florentin Pandele Facebook
05 Iun 2016   •   19:57

FC Voluntari va juca un baraj cu UTA în urma căruia speră să rămână în Liga 1. In aceste conditii, clubul a anuntat ca refuza sa discute despre transferul jucatorilor din lot si solicita presei sa inceteze cu speculatiile legate de eventualele plecari.

FC Voluntari va sustine in zilele de 8 si 12 iunie doua partide vitale contand pentru barajul de ramanere in Liga I.

Pana dupa disputarea acestor meciuri, clubul nostru refuza orice fel de discutie legata de transferul vreunui jucator aflat sub contract cu FC Voluntari. Avand in vedere importanta celor doua partide, dorim sa fie stopate toate speculatiile legate de plecarea unor jucatori pentru a le asigura acestora linistea necesara pregatirii intalnirilor care urmeaza.

Dupa disputarea barajului, conducerea FC Voluntari este dispusa sa discute cu cei interesati de transferul anumitor jucatori din cadrul gruparii noastre”, se arata in comunicatul clubului, citat de sportfm.ro.

 

FC Voluntari este un club profesionist de fotbal din Voluntari, județul Ilfov, România. Clubul a fost fondat în 2010. Echipa de fotbal joaca in Liga 1.

Conform unui comunicat postat pe siteul clubului, primarul Florentin Costel Pandele se implica doar in proiectele legate de dezvoltarea infrastructurii destinata activitatilor sportive la FC Voluntari. Clubul este condus de un Consiliu de Administratie, ce-l are ca presedinte pe Robert Gherghe si de catre managerul general Daniel Leasa.

×
Subiecte în articol: fc voluntari Liga I florentin pandele
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close