Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Soluţie românească în cazul Varga-Bălan. Dragomir: Am propus rejucarea partidei, aşa puteam închide ochii

Soluţie românească în cazul Varga-Bălan. Dragomir: Am propus rejucarea partidei, aşa puteam închide ochii

Soluţie românească în cazul Varga-Bălan. Dragomir: Am propus rejucarea partidei, aşa puteam închide ochii
10 Mar 2010   •   18:47

Cazul legitimării jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan la Rapid Bucureşti capătă iz de telenovelă românească. Comisia de Disciplină a LPF a amânat luarea unei decizii în acest caz, după ce FC Timişoara a contestat folosirea celor doi jucători în meciul de vineri, câştigat de giuleşteni cu 1-0.

În baza actelor prezentate la LPF de patronul Timişoarei, Marian Iancu, Rapid ar putea pierde la masa verde partida din etapa a 20-a a Ligii I, iar ierarhia Ligii I s-ar putea decide şi în acest an la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Dumitru Dragomir a venit însă cu o propunere ingenioasă sau mai bine zis tipic românească: "Eu am căutat azi să înţeleagă cei doi, domnul Iancu şi domnul Copos, că aveam o variantă să nu se piardă jocul. Practic, Rapidul a greşit clar, aşa reiese din documente. Dacă erau amândoi de acord să se rejoace meciul era o soluţie şi puteam să închidem ochii şi nu eram obligaţi să judecăm cazul. Dar aşa se va judeca şi orice verdict se va da din partea ligii nu contează pentru că se va ajunge la Lausanne".

"Eu i-am chemat de dimineaţă la mine, şi le-am spus că încerc să fac ce nu am făcut în decursul vieţii mele. Le-am spus că au avut din partea ligii un document care le spunea să nu folosească jucătorii. Şi ei au folosit aceşti jucători", a mai declarat Dragomir la Sport.ro, citează Mediafax.

Ideea rejucării a fost propusă şi de directorul general al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, care declarase miercuri că FC Timişoara ar accepta rejucarea partidei, însă comisia LPF este cea în măsură să ia o astfel de decizie.

Bănăţenii au acuzat înaintea meciului de vineri dreptul de joc al "studenţilor" Dacian Varga şi Tibi Bălan, transferaţi de Rapid după încheierea perioadei de transferuri în Liga 1, prin echipa
a treia a clubului ce activează în liga a IV-a.




Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close