Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sorin Altmayer nu va mai fi observator în Liga I după scandalul patriurilor de la Timişoara - Dinamo Zagreb

Sorin Altmayer nu va mai fi observator în Liga I după scandalul patriurilor de la Timişoara - Dinamo Zagreb

Sorin Altmayer nu va mai fi observator în Liga I după scandalul patriurilor de la Timişoara - Dinamo Zagreb
Sursa foto: sorin altmayer
10 Oct 2009   •   20:47

Afacerea tentativei de mituire de la FC Timişoara - Dinamo Zagreb a lui Dan Alexa a făcut deja prima victimă. Fostul arbitru Sorin Altmayer a fost suspendat din activitatea de observator de către Biroul Executiv al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Cu toate că nu au apărut probe care să-l incrimineze direct pe acesta că ar fi încercat să-l mituiască pe Dan Alexa, CCA nu a agreat asocierea cu un nou scandal de corupţie.
Căpitanul FC Timişoara, Alexa, a recunoscut săptămâna trecut că a fost contactat de o persoană din lumea fotbalului înaintea meciului din Europa League cu croaţii de la Dinamo, pentru a nu-şi apăra corect şansele în schimbul a 500.000 de euro. Alexa i-a spus, atunci, despre ofertă preşedintelui Marian Iancu, dar nu a vrut să pronunţe numele lui Altmayer din lipsă de dovezi.
"A venit cineva la mine şi mi-a oferit o sumă de bani, dar am rezolvat situaţia cu domnul Iancu. Nu dau nume pentru că nu am nicio dovadă", a precizat Alexa, potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close