Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sorin Cârţu a fost suspendat de Pandurii pentru finalul de sezon

Sorin Cârţu a fost suspendat de Pandurii pentru finalul de sezon

Sorin Cârţu a fost suspendat de Pandurii pentru finalul de sezon
Sursa foto: sorin cartu
12 Mai 2010   •   15:06

Conducerea clubului Pandurii Târgu-Jiu i-a suspendat pe antrenorul Sorin Cârţu şi pe membrii staff-ului său. Echipa va fi antrenată în ultimele două etape de Florin Bejinaru, care are misiunea extrem de dificilă de a salva Pandurii de la retrogradare. Gorjenii se află la trei puncte în spatele primului loc neretrogradabil, ocupat de Universitatea Craiova.
"Consiliul de Administraţie al Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, întrunit în data de 11 mai 2010, a decis suspendarea din funcţie a antrenorului principal al echipei Pandurii, Sorin Cârţu, şi a întregului său staf tehnic. Celor trei antrenori Sorin Cârţu, Mircea Irimescu şi Silviu Lung li se vor stabili alte atribuţii în cadrul clubului până la finalul acestui sezon. Pentru ultimele două etape din acest sezon, de pregătirea echipei Pandurii se va ocupa antrenorul Florin Bejinaru", a comunicat gruparea din Târgu-Jiu.
Florin Băjenaru este un fost jucător al echipei Pandurii Târgu-Jiu, care a ocupat în ultimii şapte ani postul de antrenor secund, potrivit Mediafax. El va prelua echipa de pe locul 16 şi va trebui să urce două poziţii în două etape, depăşind Politehnica Iaşi şi Universitatea Craiova pentru a salva clubul de la retrogradare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Cartu Liga I Pandurii Targu Jiu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close