Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sorin Cârţu şi-a anunţat demisia la finalul meciului cu Rapid: Becali: „Nu e vina lui”

Sorin Cârţu şi-a anunţat demisia la finalul meciului cu Rapid: Becali: „Nu e vina lui”

Sorin Cârţu şi-a anunţat demisia la finalul meciului cu Rapid: Becali: „Nu e vina lui”
Sursa foto: Foto: gsp.ro
04 Mai 2011   •   23:53

La finalul partidei pe care Steaua a pierdut-o cu 0-1 în faţa Rapidului, Sorin Cârţu a anunţat că demisionează din funcţia de antrenor al roş-albaştrilor. Ar fi al cincilea tehnician care părăseşte formaţia din Ghencea în acest sezon, după Victor Piţurcă, Ilie Dumitrescu, Edi Iordănescu şi Marius Lăcătuş.

 
Este un rezultat nedrept, am controlat partida, dar am pierdut. Le-am spus şi băieţilor, poate eu sunt cel ce poartă ghinion. Într-un fel, mi-am luat la revedere de la ei. Muncesc mult ca antrenor şi vreau să am satisfacţii. Din păcate, poate este un blestem şi nu vreau ca acesta să se abată asupra echipei”, a declarat Cârţu la conferinţa de presă de după meciul cu Rapid.
 
Tehnicianul care a condus-o pe Steaua în 11 meciuri (5 victorii, 3 remize şi 3 înfrângeri) a adăugat că decizia sa nu este încă definitivă şi că va avea o discuţie pe această temă cu Gigi Becali: „Jucătorii mi-au spus că nu vor să plec, o să vorbesc şi cu Gigi, dar eu mă simt responsabil pentru rezultate. Sunt sătul de ceea ce aud din tribună şi ce atmosferă este în jurul nostru. Nu am ce să le reproşez băieţilor, este o chimie bună între noi. Mi-a părut bine că i-am antrenat. Noi nu am putut să exploatăm momentele de impas al unei echipei, dar alţii au reuşit să facă asta cu noi”.
 
Patronul echipei roş-albastre a comentat declaraţiile lui Cârţu în cadrul unei emisiuni TV. „Ei, pleacă! Nu e vina lui că Tătăruşanu dormea la golul lui Pancu”, a spus Becali la Digi Sport.

×
Subiecte în articol: Sorin Cartu steaua demisie Liga I
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close