Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sportul-CFR Cluj 0-1. Favorita câştigă ultimul meci din optimile Cupei (VIDEO)

Sportul-CFR Cluj 0-1. Favorita câştigă ultimul meci din optimile Cupei (VIDEO)

Sportul-CFR Cluj 0-1. Favorita câştigă ultimul meci din optimile Cupei (VIDEO)
13 Noi 2008   •   22:32

Sportul Studenţesc şi CFR Cluj s-au întâlnit în ultimul meci al optimilor Cupei. ?Ardelenii? veneau după un parcurs relativ bun în Liga Campionilor, iar în campionat nu sunt într-o poziţie tocmai confortabilă, fiind pe locul şapte. Pe de altă parte, adversarul părea pe hârtie a fi unul facil- având în vedere locul opt din Liga a II-a, dar nu trebuia uitata eliminarea Stelei in turul precedent.
Şi în acest an CFR îşi propune câştigarea Cupei, acesta fiind de altfel unul din obiective. Înaintea meciului, preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, dădea asigurări că clujenii sunt interesaţi să păstreze trofeul 10 ani în vitrina formaţiei. Ei sunt motivaţi şi de faptul că au ?o foame mare de succese?. Oricum clujenii nu uitau nici campionat şi Mureşan promitea că va ajunge din urmă pe liderul Dinamo.
Partida din optimi, CFR o începe în forţă cu o ocazie deja din minutul 9, dar un şut din 11 m al lui Oberman este respins în corner. Marea ocazie avea să vină mai târziu, dar nici aceasta nu va fi fructificată. Minutul 33 - Dubarbier şutează periculos de la marginea careului, însă mingea nimereşte bara din dreapta. Mingea ajunge la Prette, care nu nimereşte poarta.


CFR nu reuşeşte să facă mare lucru în prima repriză, studenţii dovedindu-se mai hotărâşi decât se aşteptau ardelenii. Scorul la pauză rămâne neschimbat 0-0. Rezultat ce nu îl mulţumea pe deplin pe Mureşan, care aprecia că ?echipa a jucat dar este nevoie de mai multă determinare?.
Cea mai mare ocazie a Sportului se înregistrează în minutul 70, cand lovesc bara, prin Curelea.

Determinarea clujenilor este valorifică abia la 20 de minute după începerea celei de-a doua reprize, când Panin reuşeşte un şut superb de la 25 de metri ce nu lasă nici o şansă portarului studenţilor. Sportul-CFR 0-1. Scorul cu care de altfel se şi încheie meciul.

În acest fel, CFR devine cea de-a opta echipă calificată în sferturile de finală. Pe 15 aprilie, se vor întâlni Dinamo, Rapid, Gloria Bistriţa, FC Vaslui, Unirea Urziceni, Timişoara, Pandurii TG. Jiu şi CFR Cluj.
?Ne aşteptam să fie un meci greu, dar meritam victoria. Sportul ne-a surprins prin luptă şi ambiţie, dar ne aşteptam să mergem mai departe. Îi felicit pe băieţii de la Sportul pentru jocul de astăzi.?, declara autorul golului la finalul partidei de joi.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close