Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sportul şi Ceahlăul au terminat la egalitate în primul meci din etapa a doua

Sportul şi Ceahlăul au terminat la egalitate în primul meci din etapa a doua

Sportul şi Ceahlăul au terminat la egalitate în primul meci din etapa a doua
Sursa foto: Foto: gsp.ro
28 Iul 2011   •   20:45

Sportul Studenţesc şi Ceahlăul Piatra Neamţ au încheiat la egalitate, scor 1-1, în primul meci din cea de-a doua etapă a Ligii I.

 
Ambele goluri ale partidei au fost marcate în repriza a doua, în prima parte fiecare echipă ratând câte o ocazie importantă, prin Curelea, care a lovit bara, respectiv Gafiţa, vârful Ceahlăului trimiţând peste poartă din apropiere.
 
Scorul a fost deschis de Curelea în minutul 63, atunci când atacantul Sportului a profitat de o greşeală în apărarea moldovenilor şi l-a învins pe Villadsen, egalarea fiind adusă cu un sfert de oră înainte de final de Gafiţa, care a marcat cu noroc după un şut ratat al lui Dumitraş.
 
Ambele echipe rămân neînvinse după două etape, în runda de debut a campionatului Sportul reuşind să învingă pe Concordia Chiajna, în timp ce nemţenii au remizat pe teren popriu cu Pandurii.
 
Sportul: Ormenişan - Patriche, Lung, Farmache (Nae 57), Maxim - Ghinga - Irimia, Bălan, Lungu (Nicola 83), Ferfelea - Curelea
 
Ceahlăul: Villadsen - Dumitraş, Cazan, Forminte, Barna - Achim (Omerbegovic 81), Monroy - Bădescu (Muscalu 68), Stana (Cebotaru 89), Garcia Lopez - Gafiţa.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close