Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sportul şi FCM Târgu Mureş au încheiat la egalitate în Regie, scor 1-1

Sportul şi FCM Târgu Mureş au încheiat la egalitate în Regie, scor 1-1

Sportul şi FCM Târgu Mureş au încheiat la egalitate în Regie, scor 1-1
de M.T.    |    15 Oct 2011   •   17:29

Tibor Selymes a debutat pe banca lui FCM Târgu Mureş cu un rezultat de egalitate obţinut pe terenul uneia din fostele sale echipe, Sportul Studenţesc, în etapa a 10-a din Liga I

 
Cele două formaţii, aflate în subsolul clasamentului, au remizat în Regie, scor 1-1, un rezultat care nu o ajută pe nici una dintre ele. Studenţii rămân în continuare pe poziţie retrogradabilă, locul 15, în timp ce ardelenii se află pe 13, chiar dacă au tot 8 puncte, la fel ca adversarii lor din această rundă.
 
Primul moment important al partidei a adus şi deschiderea scorului, şutul de la distanţă al lui Bumba oprindu-se în plasa porţii lui Popescu, în minutul 3. Jucătorul de 17 ani a reuşit astfel primul său gol în Liga I.
 
Curelea a avut şansa egalării după numai două minute, însă Balauru a respins excelent, în timp ce Subotic trecut pe lângă 2-0, la o gafă uriaşă în apărarea gazdelor.  
 
Până la finalul primei reprize, Sportul a avut cele mai bune oportunităţi de a marca, dar Curelea, Ferfelea, Lungu şi Târnăcop s-au jucat cu ocaziile şi cu nervii puţinilor spectatori din tribune.
 
În partea a doua, Cavalli a ratat desprinderea din poziţie favorabilă, fază la care care s-a şi accidentat, înainte ca bucureştenii să se arunce cu disperare în atac, eforturile lor fiind răsplătite de golul marcat de Curelea în minutul 66. Pe final, acelaşi Curelea a avut două şanse uriaşe de a aduce victoria gazdelor, dar atacantul de 27 de ani a greşit de fiecare dată finalizarea.
 
Sportul: A. Popescu - Beţa, D. Lung, Patriche, Maxim - Ghinga (Cheţan 70), A. Lungu - V. Lazăr (Truţă 60), Ferfelea, Târnăcop (Nistor 46) - Curelea
 
FCM Tg. Mureş: Balauru - Vagner, Iencsi, D. Matei, Szilagyi - Bumba, Pădureţu (E. Nicu 59), Ilyes, Fl. Dan - Subotic, Cavalli (Sg. Buş 51).
 

×
Subiecte în articol: Liga I Sportul Studentesc
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close