Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sportul şi Petrolul au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 17-a din Liga I

Sportul şi Petrolul au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 17-a din Liga I

Sportul şi Petrolul au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 17-a din Liga I
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    11 Dec 2011   •   15:13

Sportul Studenţesc şi Petrolul Ploieşti au încheiat la egalitae în Regie, scor 1-1, într-un meci din ultima etapă a turului din Liga I.

 
În urma acestui rezultat, Sportul rămâne pe locul 16 în clasament, cu 13 puncte, în timp ce prahovenii se află pe poziţia a 12-a, cu 18 puncte.
 
Ambele echipe au avut ocazii importante de a deschide scorul în prima repriză, Maxim, Curelea şi Lung ratând pentru gazde, iar Pompiliu Stoica şi Komazec pentru formaţia antrenată de Valeriu Răchită, însă golurile au venit abia după pauză.
 
În minutul 48, Florentin Dumitru şi-a amintit de perioada în care era poreclit „Micul Beckham” şi a executat perfect o lovitură de colţ prin care i-a pus mingea pe cap lui Komazec, jucătorul Petrolului reuşind să deschidă scorul.
 
Oaspeţii au condus doar şase minute, Dobre restabilind egalitate tot cu o lovitură de cap, după ce a recupart o minge pe care Lazăr a trimis-o iniţial în bara transversală.
 
Ultimul moment important a partidei a venit cu un sfert de oră înainte de final, când Komazec a scăpat singur cu portarul Popescu, dar lobul său a trecut mult peste poartă. 
 
Sportul: A. Popescu - Farmache, Raţiu, D. Lung, Maxim (Cheţan 63) - Ferfelea, A. Lungu, Ghinga (Nicola 81), V. Lazăr - L. Dobre, Curelea (Nistor 65)
 
Petrolul: Bornescu - Melinte (Străuţ 62), Petrovic, Sipovic, P. Stoica - Bărbulescu, Enescu (Komazec 26) - Fl. Dumitru, Stoimirovic (Roman 81), Buleică - Opriţa.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close