Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a avut, pentru două luni, doi antrenori principali!

Steaua a avut, pentru două luni, doi antrenori principali!

Steaua a avut, pentru două luni, doi antrenori principali!
09 Ian 2009   •   08:45

Mircea Rădulescu, preşedintele Şcolii Federale de Antrenori, a explicat, într-un final, care este motivul pentru care Lăcătuş a putut fi reinstalat pe banca tehnică a echipei din Ghencea. El, potrivit lui Rădulescu, nu a plecat niciodată de la Steaua, cel puţin în acte. Oricât de şocant ar părea, lui Lăcătuş nu i-a fost niciodată reziliat contractul, Steaua având, în timpul lui Dorinel Munteanu, doi antrenori principali, lucru permis de regulament.
Rădulescu a fost întrebat cum de este nevoie ca CFR Cluj să îl înregistreze pe Duşan Uhrin consilier sportiv, nu tehnician, în timp ce "roş-albaştrii" îl aduc înapoi atât de simplu pe Lăcătuş, şi a oferit un răspuns cel puţin surprinzător, comform gsp.ro: "Am fost informaţi că vechiul contract al lui Lăcătuş n-a fost nici un moment reziliat. Am verificat şi, într-adevăr, aşa este. Deci Marius nici nu e nevoit să semneze o altă înţelegere. Practic, cît timp Dorinel Munteanu a pregătit echipa, Steaua a avut în acte doi "principali. Nu scrie nicăieri că o echipă n-are voie să aibă doi antrenori principali în acelaşi timp. Deci e permis."
CFR Cluj a fost nevoită să îl numească pe Duşan Uhrin consilier sportiv, practic un delegat al clubului cu drept de a sta pe banca tehnică în timpul meciului. Uhrin mai fusese în acest sezon antrenor principal la FC Timişoara, iar regulamentul îi interzice să mai ocupe această funcţie la altă echipă în acest sezon competiţional.
Steaua va înregistra, totuşi, la federaţie, un act adiţional prin care îi va schimba salariul "Fiare", care va creşte cu 50.000 de euro pe sezon, fiind acum de 250.000 de euro. O altă schimbare pe care o va aduce actul adiţional va fi că primele de obiectiv vor fi mai clar stabilite, fiind de 250.000 de euro pentru câştigarea campionatului şi de 200.000 de euro pentru clasarea pe locul 2 şi calificarea în grupele Ligii Campionilor.
Lăcătuş este antrenorul Stelei din toamna lui 2007, cu o pauză de două luni între octombrie şi decembrie 2008. El a condus echipa din Ghencea de pe bancă în 47 de meciuri, dintre care "militarii" au câştigat 25.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus FC Steaua Dorinel Munteanu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close