Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a devenit pentru a 25-a oară campioana României

Steaua a devenit pentru a 25-a oară campioana României

Steaua a devenit pentru a 25-a oară campioana României
de M.T.    |    08 Mai 2014   •   23:59

Steaua a devenit pentru al doilea an consecutiv şi pentru a 25-a oară în istorie campioana României.

Joi seară, roş-albaştrii au câştigat cu 1-0 meciul disputat în deplasare împotriva Universităţii Cluj şi şi-au asigurat titlul din punct de vedere matematic, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Steaua are un avans de 10 puncte faţă de următoarea clasată în clasamentul Ligii I, Petrolul Ploieşti, şi nu mai poate fi depăşită indiferent de rezultatele din ultimele trei runde.

Unicul gol al partidei de pe Cluj Arena a fost înscris în prelungirile primei reprize de Andrei Prepeliţă, în urma unui corner executat de Sânmărtean.

Meciul a fost marcat de un incident neplăcut în repriza a doua, atunci când un suporter al gazdelor a intrat pe teren şi a încercat să-l lovească pe Varela, fundaşul dreapta al Stelei.

Suporterul a fost în cele din urmă scos de pe teren de reprezentanţii forţelor de ordine.

Gazdele, aflate în lupta pentru evitarea retrogradării, au încheiat partida în inferioritate numerică, Târnăcop primind cartonaşul roşu în al treilea minut de prelungire, după un fault dur asupra lui Adi Popa.

„Este un moment deosebit pentru mine, un moment de bucurie, este o încununare a muncii din ultima perioadă. Mă bucur de acest titlu, le mulţumesc celor care m-au ajutat şi au insistat să vin aici. Bucuria noastră este completă fiindcă am devenit matematic campioni, ne-am bucurat pentru această victorie, de acum putem pregăti jocurile care urmează cu mai multă linişte şi detaşare”, a declarat Sânmărtean la finalul întâlnirii.

Steaua poate reuşi primul event din 1997, în cazul în care va reuşi să câştige şi finala Cupei României, în care o va întâlni pe Astra Giurgiu, echipa de pe locul 3 în Liga I.

×
Subiecte în articol: steaua Liga I u cluj
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close