Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a făcut primul transfer pentru sezonul viitor: Mihai Costea vine în Ghencea

Steaua a făcut primul transfer pentru sezonul viitor: Mihai Costea vine în Ghencea

Steaua a făcut primul transfer pentru sezonul viitor: Mihai Costea vine în Ghencea
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Mar 2011   •   10:01

Probleme financiare ale Craiovei îl determină pe Adrian Mititelu să se despartă de cei mai importanţi jucători. După ce Găman şi Bărboianu au ajuns la Dinamo, Mihai Costea va pleca şi el de la Universitatea, urmând să ajungă la Steaua din vară.

Din acest moment, orice jucător este de vânzare. Embargoul privind transferurile jucătorilor către echipele din capitală a căzut. Vând şi la Dinamo, şi la Steaua, oricui! N-am ce să fac, altfel nu iau licenţa”, a declarat Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.

Tratativele dintre cele două cluburi s-au desfăşurat miercuri noapte, la hotelul Yaki din Piteşti. Conform sursei citate, la negocieri au participat Adrian Mititelu, Mihai Costea şi agentul său Victor Becali, din partea Craiovei, Steaua fiind reprezentată de Valeriu Argăseală şi Iulian Ghiorghişor. La miezul nopţii, părţile au bătut palma, echipa din Ghencea urmând să plătească în schimbul atacantului 1,4 milioane de euro, care îi va asigura astfel 60% din drepturile federative asupra jucătorului. Singurul obstacol în faţa transferului îi reprezintă o eventuală ofertă din Germania pentru Costea jr. Patronul Ştiinţei aşteaptă un răspuns până luni şi dacă nu se va concretiza nimic, atunci fotbalistul de 23 de ani va deveni roş-albastru din vară.

Contactat telefonic de GSPTV, Mihai Costea s-a arătat dispus să meargă în Ghencea. „Dacă va fi o ofertă bună pentru club, atunci voi pleca. Sunt la Craiova şi nu vreau să discut despre altă echipă acum”, a spus jucătorul la emisiunea Contraatac.

Preşedintele uneia dintre rivalele Stelei, Dinu Gheorghe, a comentat eventualul transfer al lui Mihai Costea la Steaua. „Steaua avea nevoie de un atacant tânăr şi foarte talentat, dar în Ghencea, la fel ca şi la Rapid sau Dinamo, e greu sa te acomodezi. Personal, nu sunt de acord cu aceste tranzacţii făcute în mijlocul campionatului. Dacă într-adevăr Craiova va  lua aceşti bani, e o sumă fantastică. Niciun alt club din România nu poate plăti atât, poate doar Vasluiul lui Adrian Porumboiu”, a spus oficialul rapidist la Dolce Sport.

Mihai Costea va împlini 23 de ani în luna mai şi a venit la Universitatea Craiova în iarna lui 2005, la pachet cu fratele său Florin. În tricoul Ştiinţei a strâns 74 de meciuri şi 13 goluri, în acest sezon reuşind să puncteze de numai două ori.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close