Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a încheiat la egalitate cu Schalke 04 în Youth League, scor 1-1

Steaua a încheiat la egalitate cu Schalke 04 în Youth League, scor 1-1

Steaua a încheiat la egalitate cu Schalke 04 în Youth League, scor 1-1
de M.T.    |    26 Noi 2013   •   20:14

Echipa de tineret a Stelei a terminat la egalitate meciul cu Schalke 04, scor 1-1, contând pentru etapa a 5-a a grupei E din Youth League, competiţie la care participă formaţiile Under 19 ale cluburilor calificate în Liga Campionilor.

Roş-albaştrii au deschis scorul încă din minutul 2 al întâlnirii desfăşurate la Mogoşoaia, graţie reuşitei lui Grădinaru, care a ajuns astfel la cel de-al treile gol în această competiţie.

Elevii lui Ion Toma au ratat şansa de a obţine a doua victorie consecutivă, după 3-1 la Basel, germanii egalând în minutul 26, prin S. Sane.

Oaspeţii au încheiat partida cu un jucător mai puţin, căpitanul Pascal Itter fiind eliminat cu trei minute înainte de final, după ce a primit două cartonaşe galbene.

În urma acestui rezultat, Steaua se află pe locul 3 în grupă, cu 5 puncte şi păstrează şanse mici pentru calificarea în optimile de finală.

Pentru a merge mai departe, micii stelişti sunt obligaţi să câştige în ultima etapă pe terenul liderului Chelsea, care are punctaj maxim, în timp ce Schalke (7 puncte), trebuie să piardă cu Basel, ultima clasată în grupă, cu un singur punct obţinut.

×
Subiecte în articol: steaua Schalke 04
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close