Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a învins Astra cu 2-1. Ilie Stan: Cel mai bun joc al nostru din retur

Steaua a învins Astra cu 2-1. Ilie Stan: Cel mai bun joc al nostru din retur

Steaua a învins Astra cu 2-1. Ilie Stan: Cel mai bun joc al nostru din retur
18 Mar 2012   •   23:49

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Ilie Stan, s-a declarat foarte mulţumit de victoria din meciul cu Astra Ploieşti, scor 2-1, spunând că a fost cel mai bun joc al formaţiei sale de la începerea returului Ligii I, informează Mediafax.
   
"Am câştigat după un joc bun, contra unei echipe foarte bune a campionatului. Cred în titlu, am spus-o încă de când am venit. Pentru noi este bine că s-au încurcat echipele de deasupra noastră, dar nu mă bucur pentru răul altuia. A contat faptul că am avut unde să ne antrenăm, am putut lucra la omogenitate, automatisme şi nu întâmplător am avut acele ocazii. A fost cel mai bun joc al nostru din retur şi a contat că toţi jucătorii care au venit şi-au dorit să joace în templul fotbalului românesc", a spus Stan.
   
Tehnicianul stelist consideră un atu în lupta pentru titlu că echipa sa a revenit pe stadionul din Bulevardul Ghencea: "Este important că ne putem antrena aici, că mâncăm aici, că ne recuperăm aici. De când am venit la Steaua am schimbat atituduinea, disciplina de grup şi chiar cea individuală".
   
Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, care a reprezentat revenirea "roş-albaştrilor" în Ghencea după aproximativ zece luni. Golurile învingătorilor au fost marcate de Rusescu '21 şi Pîrvulescu '34, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Laionel, în minutul 12.


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close