Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a învins cu 2-1 pe FC Botoşani şi a urcat pe primul loc în Liga I

Steaua a învins cu 2-1 pe FC Botoşani şi a urcat pe primul loc în Liga I

Steaua a învins cu 2-1 pe FC Botoşani şi a urcat pe primul loc în Liga I
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Sep 2013   •   19:33

Steaua a urcat pe primul loc în Liga I, după ce a învins cu 2-1 pe FC Botoşani, primul eşec din acest sezon pentru formaţia nou-promovată.

Cu 16 puncte, roş-albaştrii sunt la egalitate în fruntea clasamentului cu Petrolul, care a disputat însă două jocuri în plus, şi ar putea fi de asemenea egalaţi de Pandurii, care joacă duminică seară cu CFR Cluj în deplasare, dar şi depăşiţi de Astra, giurgiuvenii urmând să întâlnească luni pe teren propriu pe Ceahlăul.

Victoria campioanei s-a conturat încă din prima prima repriză, atunci când elevii lui Laurenţiu Reghecampf au marcat de două ori.

Szukala a deschis scorul în minutul 22, printr-o lovitură de cap în urma unui corner executat de căpitanul Bourceanu, în timp ce italianul Piovaccari a dublat avantajul Stelei cinci minute mai târziu.

Oaspeţii dădeau senzaţia că se îndreaptă spre o victorie liniştită, dar, în debutul părţii secunde, Dinu a profitat de o respingere greşită a lui Tătăruşanu şi a marcat din interiorul careului.

Până la final, FC Botoşani a avut câteva ocazii mari de a egala şi a-şi păstra invincibilitatea, dar roş-aţbaştrii au gestionat bine presiunea moldovenilor, iar rezultatul a rămas neschimbat.

×
Subiecte în articol: steaua FC Botosani Liga I
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close