Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a învins cu 4-0 pe FC Braşov şi a sărbătorit spectaculos titlul 24

Steaua a învins cu 4-0 pe FC Braşov şi a sărbătorit spectaculos titlul 24

Steaua a învins cu 4-0 pe FC Braşov şi a sărbătorit spectaculos titlul 24
de M.T.    |    29 Mai 2013   •   09:38

Steaua a încheiat triumfal ediţia 2012/2013 a Ligii I, învingând cu scorul de 4-0 pe FC Braşov, în faţa a 50.000 de spectatori prezenţi pe Arena Naţională, apoi a sărbătorit spectaculos cel de-al 24-lea titlu din istoria clubului.

Două goluri înscris de Raul Rusescu şi Lukas Szukala în primele şapte minute ale partidei au dat siguranţa faptului că braşovenii nu vor strica fiesta roş-albastră, în repriza a doua Stefan Nikolic şi Adi Popa completând lista marcatorilor pentru noua campioană a României.

La finalul meciului, steliştii au primit medaliile, tricourile şi trofeul de campioni din partea lui Valentin Alexandru, secretarul general al Ligii Profesioniste, la festivitatea de pe gazonul Arenei Naţionale fiind prezente şi soţiile sau prietenele fotbaliştilor, alături de copiii acestora.

Sărbătoarea stelistă nu s-a încheiat însă la stadion, ci a continuat în Piaţa Constituţiei, acolo unde campionii au fost aşteptaţi de aproximativ 15.000 de fani şi unde au sosit într-un autocar descoperit.

Spectacolul a fost asigurat de numeroşii suporteri, care au cântat alături de jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf, şi de un impresionant foc de artificii.

Sărbătoarea s-a încheiat în jurul orei 23, autocarul decorat în culoriel şi însemnele Stelei fiind însoţit şi la plecarea din Piaţa Constituţiei de un număr important de fani.



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close