Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a învins cu 4-0 pe Gloria Bistriţa şi şi-a consolidat poziţia de lider al Ligii I

Steaua a învins cu 4-0 pe Gloria Bistriţa şi şi-a consolidat poziţia de lider al Ligii I

Steaua a învins cu 4-0 pe Gloria Bistriţa şi şi-a consolidat poziţia de lider al Ligii I
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    29 Oct 2012   •   11:00

Steaua a revenit în Ghencea cu un succes convingător în faţa Gloriei Bistriţa, scor 4-0, rezultat în urma căruia roş-albaştrii şi-au consolidat prima poziţie în Liga I.

Etapa trecută, bistriţenii au reuşit să dea lovitura împotriva lui Dinamo, dar duminică seară n-au mai reuşit să repete nici evoluţia şi nici rezultatul din partida contra "câinilor". Asta şi pentru că Nicolae Manea a avut câteva absenţe importante în lot, dar şi pentru că Steaua şi-a luat tare adversarul şi a deschis scorul încă din minutul 7, prin Mihai Costea, care a fost în premieră titular în campionat în acest sezon.

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf au rezolvat meciul încă înainte de pauză, Raul Rusescu şi din nou Mihai Costea ducând scorul la un liniştitor 3-0. În partea a doua, Rusescu a reuşit de asemenea dubla şi a stabilit rezultatul final.

În urma acestui succes, Steaua îşi consolidează poziţia de lider în Liga I, roş-albaştrii având acum 6 puncte avans faţă de Pandurii Tg. Jiu, însă gorjenii vor juca luni seara în ultimul meci al etapei a 13-a în deplasare cu Viitorul Constanţa.

Campioana CFR Cluj a câştigat primul meci fără Ioan Andone pe bancă, 3-1 la Turnu Severin, graţie golurilor marcate de Hora, Rui Pedro şi Cadu, în timp ce pentru gazde a punctat Arnăutu.

Cu o săptămâna înainte de marele derby cu Steaua, Dinamo nu a reuşit decât o remiză la Piatra Neamţ (0-0), iar alb-roşii au rămas la 10 puncte în spatele rivalilor din Ghencea. Tot fără goluri s-a încheiat şi partida dintre Concordia Chiajna şi Rapid, giuleştenii continuându-şi forma slabă din ultima vreme.

Astra Giurgiu a câştigat greu pe teren propriu în faţa celor de la CSMS Iaşi (1-0), printr-un gol înscris de Bukari la mijlocul reprizei secunde, însă, în ciuda faptului că echipa se află pe podium, patronul Ioan Niculae a anunţat că luni va fi reziliat contractul antrenorului Gheorghe Mulţescu, din cauza neînţelegerilor dintre tehnician şi stafful administrativ.

La 10 puncte în spatele Stelei a rămas şi FC Vaslui, care a pierdut duminică seară la Mediaş, scor 0-1 cu Gaz Metan, patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu, acuzând la finalul întâlnirii arbitrajul lui Alexandru Tudor.

Rezultate Liga I, etapa a 13-a

U Cluj - Oţelul Galaţi 1-1 (Cleiton 1 / Paraschiv 32)
FC Braşov - Petrolul 0-1 (Grozav 65)
Astra - CSMS Iaşi 1-0 (Bukari 65)
CS Turnu Severin - CFR Cluj 1-3 (Arnăutu 49 / Hora 12, Rui Pedro 15, Cadu 90+2 pen)
Concordia - Rapid 0-0
Ceahlăul - Dinamo 0-0
Gaz Metan - FC Vaslui 1-0 (Astafei 27 pen)
Steaua - Gloria Bistriţa 4-0 (M. Costea 7, 29, Rusescu 24, 85)

Clasament Liga I:
1.Steaua 32p, 2. Pandurii 26p (12j), 3. Astra 24p... 15.Oţelul 11p, 16.Gloria 9p, 17.CSMS Iaşi 5p, 18.CS Turnu Severin 4p.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close