Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a învins Sportul cu 4-1 şi a egalat pe Dinamo în clasamentul Ligii I

Steaua a învins Sportul cu 4-1 şi a egalat pe Dinamo în clasamentul Ligii I

Steaua a învins Sportul cu 4-1 şi a egalat pe Dinamo în clasamentul Ligii I
Sursa foto: Foto: GSP.ro
08 Apr 2012   •   23:44

Steaua a învins fără probleme Sportul Studenţesc, scor 4-1, şi a egalat Dinamo în clasamentul Ligii I, apropiindu-se la cinci puncte de liderul CFR Cluj, care a fost umilit, sâmbătă, de Rapid Bucureşti, pe teren propriu.

Steaua a început în forţă meciul şi a marcat de două ori în primele zece minute. Tatu l-a servit perfect pe Bălan în minutul 8, care a împins balonul în poarta goală din 6 metri. Peste două minute a venit rândul lui Tibi Bălan să ia rolul pasatorului, centrând la reuşita din voleu a lui Rusescu.

Golul trei a venit tot din pasa lui Tatu, în minutul 35, şi a fost semnat de Tănase. Sportul a revenit pe tabelă în repriza a doua, Stelian Stancu profitând de o eroare a lui Stanca, dar Tatu, după ce s-a jucat cu câteva ocazii, i-a pasat lui Chipciu pentru 4-1.

Steaua a profitat astfel de pasul greşit făcut de CFR Cluj în lupta pentru titlu, ardelenii fiind învinşi pe teren propriu de Rapid Bucureşti cu 5-0! Giuleştenii se află pe locul patru în clasament, la un punct în urma formaţiilor Steaua şi Dinamo.

Dinamo a fost şi ea învinsă ruşinos în etapa a 25-a, scor 1-3 cu Petrolul Ploieşti, pe teren propriu. Nici Vaslui n-a profitat de paşii greşiţi făcuţi de echipele de la vârf, fiind învinsă cu 3-0 la Sibiu, de Voinţa.

În alte două partide disputate duminică, Ceahlăul şi Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, iar Astra Ploieşti a dispus de Pandurii Târgu Jiu cu 2-0.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close