Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a luat un fundaş care şutează cu 211 km/h! (VIDEO)

Steaua a luat un fundaş care şutează cu 211 km/h! (VIDEO)

Steaua a luat un fundaş care şutează cu 211 km/h! (VIDEO)
17 Dec 2008   •   13:02

Brazilianul Ronny Heberson Ajuaro, în vârstă de 22 de ani, va veni din iarnă la echipa din Ghencea, sub formă de împrumut. Fundaşul stânga, actualmente jucătorul lui Sporting Lisabona, va fi primul transfer al echipei lui Lăcătuş şi va sta la Steaua până în vară. Importantă a fost dorinţa jucătorului de a veni în România, în condiţiile în care a jucat prea puţin pentru portughezi în acest sezon.
Jucătorul de picior stâng, calitate atât de căutată acum de ?roş-albaştri?, a evoluat, conform gsp.ro, şi în ?naţionala? de tineret a Braziliei. Tânărul fotbalist, care are acelaşi diminutiv ca mai cunoscuţii săi compatrioţi Ronaldo şi Ronaldinho, este recunoscut pentru şuturile sale fulgerătoare de la mare distanţă. Cu toate acestea, nu a marcat decât un gol pentru Sporting, dar acesta a venit în urma unei lovituri libere executate cu nu mai puţin de 211 Km/h! Acesta este cel mai puternic şut trimis vreodată de un fotbalist. Cel care a primit golul este nimeni altul decât Taborda, actualmente la Poli Timişoara, care pe atunci juca pentru Naval.

Ajuns la formaţia lusitană în 2006, el a apucat să fie titular în grupele Ligii Campionilor în patru partide cu sezonul trecut, evoluând împotriva lui Manchester Unided, AS Roma şi Dinamo Kiev, după ce în primul sezon nu apăruse decât în opt meciuri. Sezonul acesta, însă, nu a jucat decât într-o partidă, în urmă cu două săptămâni, care a fost câştigată de Sporting cu 2-0 în compania lui Vitoria Guimaraes. Concurenţa cu Leonardo Grimi, fundaşul stânga adus de la AC Milan, a fost o piatră de moară pentru evoluţiile lui Ronny, care acum pare determinat să dovedească la Steaua.
Fostă mare speranţă a fotbalului din ţara carnavalelor de la Rio, tânărul va trebui să se lupte la Steaua pentru postul de titular cu ?veteranul? Petre Marin, în vârstă de 35 de ani. Nigerianul Emeghara, cel care ar fi trebui să ocupe acel post, merge din accidentare în accidentare, fiind acum în recuperare până în iulie după o nouă operaţie suferită la Bologna.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Sporting Lisabona imprumut
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close