Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a remizat acasă cu Gaz Metan Mediaş şi a ratat şansa de a urca pe podium. Postul lui Ilie Stan, în pericol

Steaua a remizat acasă cu Gaz Metan Mediaş şi a ratat şansa de a urca pe podium. Postul lui Ilie Stan, în pericol

Steaua a remizat acasă cu Gaz Metan Mediaş şi a ratat şansa de a urca pe podium. Postul lui Ilie Stan, în pericol
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Mar 2012   •   10:59

Pentru a doua etapă la rând, Steaua nu a reuşit să profite de paşii greşiţi ai rivalelor. Roş-albaştrii au remizat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, în ultimul meci al etapei a 23-a, şi au ratat şansa de a urca pe podium.

Echipa lui Ilie Stan a dominat în cea mai mare parte a timpului şi şi-a reat câteva ocazii importante de a marca, cea mai mare aparţinându-i lui Cristi Tănase, care a şutat în bară, dar oaspeţii şi-au atins obiectivul şi au plecat neînvinşi din Ghencea.

În urma acestui rezultat, Steaua a trecut pe locul 4, depăşind pe Rapid, dar distanţa faţă de liderul CFR Cluj a crescut la opt puncte.

La finalul întâlnirii, patronul Gigi Becali l-a criticat pe Ilie Stan, iar Gazeta Sporturilor scrie că nu este exclus ca tehnicianul să fie demis, locul său putând să fie luat de Mihai Stoichiţă.

Ăştia de la Mediaş ne-au zis: «Hai, mă, să ne bateţi!», dar noi le-am răspuns că nu vrem. Dacă îl schimbi pe Tănase cu Costea şi pe Rusescu cu Machado, ce pretenţii să ai? Vinovat e cine a făcut echipa! L-aş da afară pe Ilie, dar n-am pe cine să aduc”, a spus Becali.

Am jucat cu un vârf şi, dacă n-am dat gol, înseamnă că am greşit. Totuşi, singurul atacant, Rusescu, a avut trei ocazii mari. Mă gândeam că Răduţ poate verticaliza, cred că m-am înşelat”, a încercat să se apere Ilie Stan, care a evitat să-i dea o replică şefului său: „Nu ştiu despre ce e vorba, nu comentez! Am nevoie de timp pentru a crea o echipă”.

Steaua: Tătăruşanu - Chiricheş, Iliev, Geraldo, Pârvulescu (Tatu 38) - Bourceanu, Bicfalvi - Chipciu, Răduţ, Cr. Tănase (Fl. Costea 63) - Rusescu (Machado 74)

Gaz Metan: Pleşca - Frăsinescu, Fl. Lazăr, Markovic, Buzean - Tahar, Issa Ba - Al. Muntean (Avram 55), Nicandro, C. Petre (D. Roman 90+5) - Vitinho (Bawab 72).


×
Subiecte în articol: steaua Gaz Metan Medias Liga I Gigi Becali
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close