Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a remizat primul meci după cucerirea titlului, 2-2 cu Pandurii

Steaua a remizat primul meci după cucerirea titlului, 2-2 cu Pandurii

Steaua a remizat primul meci după cucerirea titlului, 2-2 cu Pandurii
de M.T.    |    13 Mai 2014   •   09:54

În primul meci de după câştigarea matematică a celui de-al 25-lea titlu de campioană, Steaua a încheiat la egalitate pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu, scor 2-2.

Laurenţiu Reghecampf a menajat titularii obişnuiţi şi a trimis pe teren o echipă inedită, în care fundaşii dreapta Georgievski şi Râpă au evoluat în centrul apărării.

Cu toate acestea, roş-albaştrii păreau să nu aibă probleme în a se impune, după ce, în minutul 17, scorul era deja 2-0, în urma golurilor marcate de Keşeru, din penalty, şi Gabi Iancu.

Eliminarea lui Piovaccari în finalul primei reprize, după ce italianul a primit două cartonaşe galbene, a schimbat însă jocul, iar oaspeţii au reuşit să profite de superioritatea numerică.

Matulevicius a redus din diferenţă încă din primul minut al părţii secunde, pentru ca Nistor să egaleze cu 18 minute înainte de final, printr-un şut deviat din marginea careului.

„Sunt foarte dezamăgit că nu am reuşit să câştigăm. Îmi pare rău pentru jucători, deoarece era important pentru ei să aibă parte de un rezultat pozitiv având în vedere că nu prea au evoluat”, a spus tehnicianul campioanei la finalul partidei.

Reghecampf a precizat că o parte dintre titulari vor reveni în echipă la meciul cu Petrolul din weekend: „La meciul de sâmbătă cu Petrolul veţi vedea câţiva dintre titulari, iar în ultimul meci cu Oţelul pe ceilalţi. Vom trata toate meciurile aşa cum trebuie, astfel ca la meciul cu Astra din finala Cupei României să fie cu toţii apţi”.

Tot luni, Universitatea Cluj s-a impus în deplasare cu 2-0 în faţa ultimei clasate, Corona Braşov, şi a urcat pe locul 9, făcând un pas important spre salvarea de la retrogradare.

Abrudan şi Boutadjine au marcat golurile prin care clujenii au câştigat un meci pe care l-au terminat cu doi jucători eliminaţi, Calcan şi Takacs.

„Sunt foarte bucuros că am luat trei puncte astăzi, nu a fost uşor, dar sunt puncte uriaşe în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Felicit jucătorii pentru efort, dar astăzi am jucat mai bine în 10 decât în 11. Mai avem două meciuri de disputat, dar ne vom bate până în ultima etapă. Totul este în mâinile noastre”, a spus Mihai teja, antrenorul învingătorilor.

În schimb, FC Braşov a fost învinsă în deplasare de CFR Cluj (0-1) şi rămâne pe poziţie retrogradabilă, la un punct în spatele celor de Viitorul şi Oţelul.

Liga I, rezultate etapa a 32-a

Săgeata - Concordia 4-0 (Munteanu 6, 24, Achim 52, Vezan 62)
Gaz Metan - Dinamo 1-1 (Bawab 90+5 / C. Matei 16)
FC Vaslui - Oţelul 1-4 (Antal 38 / Henrique 2, 10, Marquinhos 30, 45 pen)
FC Botoşani - Astra 0-2 (Budescu 16 pen, Yahaya 84)
ACS Poli - Ceahlăul 1-1 (Szekely 72 pen / Golubovic 54 pen)
Viitorul - Petrolul 2-0 (Gavra 51, Băluţă 87)
Corona - U Cluj 0-2 (Abrudan 17, Boutadjine 60)
CFR Cluj - FC Braşov 1-0 (Ogbu 55)
Steaua - Pandurii 2-2 (Keşeru 8 pen, Iancu 16 / Matulevicius 46, Nistor 72)

Clasament Liga I: 1.Steaua 75p, 2.Astra 66p, 3.Petrolul 64p, 4.Dinamo 53p, 5.FC vaslui 51p... 15.FC Braşov 36p, 16.ACS Poli 35p, 17.Săgeata 35p, 18.Corona 14p

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close