x close

Steaua, amendată din cauză că a interzis vestele albe ale fanilor dinamoviști

de D.G.    |    14 Sep 2016   •   16:48
Steaua, amendată din cauză că a interzis vestele albe ale fanilor dinamoviști 817

Clubul Steaua Bucureşti a fost amendat cu suma de 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), în şedinţa sa de miercuri, după o sesizare a clubului Dinamo, transmite Agerpres.

''FC Dinamo vs. FC Steaua - Sesizare - Admite sesizarea clubului Dinamo. În temeiul art. 83.7 din RD, raportat la art. 58.1 şi lit. b şi art.57.7 din ROAF, se sancţionează clubul FC Steaua cu penalitate sportivă de 10.000 lei'', se arată în comunicatul postat pe site-ul LPF.

Fotbaliştii Andrei Piţian (Pandurii) şi Andrei Mureşan (CFR Cluj), eliminaţi în runda precedentă, au primit suspendări de câte două jocuri şi amenzi de 3.000 de lei fiecare.

Jucătorii Vlad Achim (Steaua) şi Ionuţ Voicu (CSM Poli Iaşi) au fost suspendaţi câte un meci şi amendaţi cu câte 740 de lei, pentru cartonaşele roşii primite.

Antrenorul echipei ASA Târgu Mureş, Dan Alexa, a fost sancţionat cu o suspendare de două jocuri şi amendat cu 360 de lei, după ce a fost eliminat la meciul cu Dinamo. Totodată, clubul ASA a primit avertisment.

Citeşte mai multe despre:

steaua Dinamo
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati