Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua, aproape calificată în playoff-ul Ligii Campionilor: Roş-albaştrii au câştigat cu 2-0 la Tbilisi

Steaua, aproape calificată în playoff-ul Ligii Campionilor: Roş-albaştrii au câştigat cu 2-0 la Tbilisi

Steaua, aproape calificată în playoff-ul Ligii Campionilor: Roş-albaştrii au câştigat cu 2-0 la Tbilisi
Sursa foto: Foto: uefa.com
de M.T.    |    30 Iul 2013   •   21:17

Gabi Iancu a reuşit prima sa dublă la Steaua, iar roş-albaştrii au câştigat cu 2-0 meciul cu Dinamo Tbilisi, prima manşă a turului trei preliminar din Liga Campionilor.

Returul de la Bucureşti, care va avea loc peste o săptămână, se anunţă o simplă formalitate pentru campioana României, care a ajuns la cinci victorii consecutive în debutul actualului sezon.

Steaua a suferit în prima oră a partidei din capitala Georgiei, nereuşind să-şi impună jocul în faţa formaţiei antrenate de Dusan Uhrin jr. Ba mai mult, gazdele ar fi putut deschide scorul în minutul 61, dar vedeta Xisco a executat lamentabil un penalty acordat uşor pentru un henţ al lui Latovlevic, iar Tătăruşanu a păstrat tabela neschimbată.

A fost momentul care a schimbat practic meciul, pentru că, după doar patru minute, Iancu, intrat la pauză în locul lui Stanciu, a marcat cu o execuţie senzaţională din afara careului şi a adus-o pe Steaua în avantaj.

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf au continuat să conducă ostilităţile şi, după ce Szukala a trimis puţin pe lângă cu o lovitură de cap, acelaşi Iancu a dublat avantajul românilor cu zece minute înainte de final, finalizând elegant o splendidă acţiune personală a lui Cristi Tănase.

Victoria roş-albaştrilor putea fi mult mai clară, dacă măcar una dintre numeroasele ocazii din final, printre care şi o bară a lui Tănase, ar fi fost transformate în gol.

Meciul de la Tbilisi ar putea fi ultimul jucat de Chiricheş la Steaua, la finalul întâlnirii antrenorul Laurenţiu Reghecampf confirmând interesul celor de la Tottenham pentru fundaşul de 23 de ani.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close