Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua are din nou probleme cu stadionul. Gigi Becali ameninţă că pleacă din Ghencea

Steaua are din nou probleme cu stadionul. Gigi Becali ameninţă că pleacă din Ghencea

Steaua are din nou probleme cu stadionul. Gigi Becali ameninţă că pleacă din Ghencea
23 Feb 2011   •   08:43

Probleme Stelei în ceea ce priveşte stadionul unde îşi joacă meciurile de acasp par nesfârşite. Clubul a acumulat datorii de 120.000 de euro către Ministerul Apărării Naţionale pentru că nu a mai plătit chiria de jumătate de an, iar patronul Gigi Becali spune că ia în calcul mutarea echipei de pe arena din Ghencea.

 
Domnul Oprea nu este rău-intenţionat, nu cred că vom avea probleme cu această datorie. Dacă ei vor să mă dea afară din Ghencea plec cu stadionul în Pipera, iau terenul sintetic şi lifturile. Tot ce am cumpărat pe banii mei, iau înapoi. Noi trebuie să ne înţelegem cu CSA Steaua, dar dacă nu vom rezolva problema ne ducem pe Lia Manoliu”, a explicat Becali la gsptv.
 
Patronul roş-albaştrilor se plânge de faptul că plăteşte prea mult chirie pentru a folosi stadionul. Becali a declarat că va cere reevaluarea bazei sportive, de la 30 de milioane cât este în prezent, la 10 milioane, ceea ce ar determina o scădere a chiriei. În acest moment, aceasta este de 20.000 de euro lunar.

×
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close