Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua câştigă în deplasare după şapte luni, 1-0 cu Gaz Metan (VIDEO)

Steaua câştigă în deplasare după şapte luni, 1-0 cu Gaz Metan (VIDEO)

Steaua câştigă în deplasare după şapte luni, 1-0 cu Gaz Metan (VIDEO)
17 Apr 2009   •   17:54

Vicecampioana a reuşit să întrerupă seria neagră a partidelor din deplasare din Liga I, învingând la Mediaş cu 1-0. Unicul gol al întîlnirii a fost înscris de grecul Pantelis Kapetanos în prima repriză. Atacantul elen a devenit astfel, cu 8 goluri, cel mai bun marcator pentru echipa din Ghencea în campionat.

Lăcătuş a revenit la modulul cu doi închizători şi l-a aşezat pe Bogdan Stancu lângă grecul Kapetanos, dar jocul roş-albaştrilor a continuat să sufere. De cealaltă parte, nici medieşenii nu au mai impresionat ca în alte meciuri, aşa că prima parte a fost destul de anostă, ocaziile importante lipsind aproape cu desăvârşire. Prima şansă a avut-o Kapetanos, însă şutul golgeterului din Ghencea a fost respins în ultimă instanţă, replica gazdelor venind de la Bud, care a încercat să-l surprindă pe Zapata cu un ?cap? din mijlocul careului. După primele 30 de minute a picat şi golul. Bănel a bătut bine un corner, iar Kapetanos a înscris cu ceea ce deja a devenit specialitatea casei, lovitura de cap din apropiere. Tot Steaua a avut ultimul cuvânt şi înainte de pauză, execuţia în forţă a lui Tiago de la marginea careului ocolind de puţin vinclul porţii lui Vâtcă.



Meciul s-a mai animat în partea secundă. Pârvulescu a anunţat că Mediaşul nu renunţă aşa uşor şi a pus primul în pericol poarta lui Zapata cu un şut de la 15 metri. Roş-albaştrii au muşcat de fiecare dată când au avut ocazia, cu dinţi de lapte însă, Kapetanos şi Stancu bătându-şi joc de pasele excelente ale lui Toja. Gazdele au continuat să preseze, deşi au rămas în inferioritate numerică în minutul 70, după eliminarea lui Buzean, dar Zapata a scos un şut al lui Todea care ţintea vinclul. Finalul de meci este jenant pentru bucureşteni, care, deşi erau cu un om în plus, s-au mulţumit să apere rezultatul. Dar, nu-i aşa, scopul scuză mijloacele, iar pentru Steaua o victorie era foarte importantă. Indiferent de modul în care a fost obţinută.

Gaz Metan:
Vâtcă - Lazăr, Nohai (Grillo 46), Hoban, Buzean ? Sabou (Boaru 52), Todea, Kubala, Pârvulescu ? Dudiţă (Prodan 65), Bud
Antrenor: Cristi Puştai

Steaua:
Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin - Nicoliţă, Tiago, Lovin, Toja (Semedo 74)- B. Stancu (Bicfalvi 77), Kapetanos (Pedriel 89)
Antrenor: Marius Lăcătuş

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Liga I Gaz Metan Medias
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close