Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua - Ceahlăul 1-3. Moldovenii câştigă o partidă comică, întreruptă de o bătaie cu bulgări (VIDEO)

Steaua - Ceahlăul 1-3. Moldovenii câştigă o partidă comică, întreruptă de o bătaie cu bulgări (VIDEO)

Steaua - Ceahlăul 1-3. Moldovenii câştigă o partidă comică, întreruptă de o bătaie cu bulgări (VIDEO)
Sursa foto: robinson zapata
20 Feb 2010   •   22:32

Totul părea să meargă perfect pentru Steaua după pacea încheiată de Gigi Becali cu suporterii echipei în ajunul meciului, dar întâlnirea de sâmbătă din Ghencea a părut, în cele din urmă, ca desprinsă dintr-un film prost. ?Lanterna? Ceahlăul a câştigat categoric un meci întrerupt pentru minute bune de arbitru pentru câţiva bulgări de zăpadă care au căzut lângă antrenorul Gigi Mulţescu.
Steaua a deschis scorul în partida de pe Ghencea prin golgheterul Kapetanos, în minutul 14, şi cum tribunele erau în spatele echipei nimic nu părea să se poată întâmpla. Onciu a egalat, însă, înainte de pauză, iar la pauză Becali era contestat dur. Problemele au început în repriza secundă, când antrenorul Istvan Kovacs a oprit pentru minute bune partide la presiunile lui Mulţescu, antrenorul Ceahlăului, care era scandalizat de bulgării pe care-i aruncau suporterii în el.

Partida s-a reluat în cele din urmă, dar Steaua a primit o lovitură dură în minutul 79 când Nicoliţă a fost eliminat. Vasilache a înscris în minutul 86 un gol incredibil, cu largul concurs al lui Zapata, iar Steaua trăia un sfârşit de meci de coşmar. Bădescu a pus bomboana pe colivă în prelungiri, stabilind scorul final de 1-3 cu un şut perfect sub bară.

Gol Kapetanos


Gol Onciu


Gol Vasilache, dupa gafa lui Zapata

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I steaua
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close