Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua ? CFR Cluj 2-2. Kapetanos salvează din nou formaţia din Ghencea (VIDEO)

Steaua ? CFR Cluj 2-2. Kapetanos salvează din nou formaţia din Ghencea (VIDEO)

Steaua ? CFR Cluj 2-2. Kapetanos salvează din nou formaţia din Ghencea (VIDEO)
09 Aug 2009   •   22:39

Steaua şi CFR Cluj au oferit un spectacol total în derby-ul etapei a doua, încheiat nedecis, scor 2-2. CFR Cluj a părut poate echipa mai bună pe stadionul din ?Ghencea?, trecând la conducerea partidei în două rânduri şi având multe alte ocazii, dar Steaua a reuşit să echilibreze de fiecare dată jocul şi să egaleze.

Roş-albaştrii au avut chiar victoria în ?stângul? lui Ochiroşii pe finalul unei partide tensioante, însă rezultatul poate fi considerat în cele din urmă echitabil. Gigi Becali a declarat totuşi la finalul partidei că formaţia pe care o patronează merita victoria, luând în considerare ocaziile de pe final, faptul că CFR Cluj a înscris două goluri pe greşeala fundaşilor stelişti şi un penalty neacordat pe finalul partidei. Kapetanos a căzut în urma unui duel la cap în careul de şase metri, însă reluările au arătat că acesta nu a fost împins şi că a exagerat.

?Sunt dezamăgit de rezultat pentru că am fost peste ei la toate capitolele. Am dominat CFR Cluj şi fizic şi tehnic, pentru că noi am venit după meci în Europa League, pe când ardelenii au avut o săptămână de pauză. Ei au dat două goluri din cadourile noastre?, a mai spus Gigi Becali.

Yssouf Kone a deschis scorul pentru CFR Cluj, în minutul 3, când a fost lansat în atac după ce steliştii au pierdut mingea la mijlocul terenului, s-a desprins lejer din marcajul lui Ghionea şi l-a învins pe Tătăruşanu cu un şut pe jos, la colţul lung. Clujenii au mai avut câteva ocazii importante, dar Steaua a echilibrat partida şi a reuşit chiar să egaleze, în minutul 41, prin Surdu. Acesta l-a învins pe Nuno Claro cu un şut de la marginea careului de 16 metri, după o fază rapidă creată de Bogdan Stancu şi o pasă printre picioarele lui Alcantara.

După pauză, Dario Flores a readus-o pe CFR la cârma partidei, în minutul 54, când a marcat cu capul din şase metri, la un corner executat de Bogdan Mara. A urmat apoi o schimbare inspirată a lui Cristiano Bergodi şi Pantelis Kapetanos şi-a intrat în rolul de salvator, în minutul 68, când a reluat în plasă o minge respinsă de Nuno Claro la lovitura de cap a lui Surdu.

Vezi rezumatul partidei:


Bergodi, mulţumit de rezultat


Au evoluat echipele:
Steaua: 12. Tătăruşanu - 4. Golanski, 17. Baciu, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 7. Szekely (21. Ochiroşii '69), 25. Onicaş, 19. A. Ionescu, 16. Nicoliţă - 28. B. Stancu (9. Kapetanos '65), 11. Surdu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 2. Tony, 6. Mureşan, 15. Alcantara, 4. Panin - 25. Leao, 16. D. Flores - 23. Mara (77. Deaca '56), 8. Peralta (9. Traore '80), 7. Dubarbier - 17. Y. Kone (30. E. Dică '90+2). Antrenor: Antonio Conceicao.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti CFR Cluj Liga I
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close