Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua-Craiova LIVE text. Scor de coșmar pentru Steaua. Adio titlu!

Steaua-Craiova LIVE text. Scor de coșmar pentru Steaua. Adio titlu!

Steaua-Craiova LIVE text. Scor de coșmar pentru Steaua. Adio titlu!
13 Mai 2017   •   19:31

Viitorul Constanța deschide scorul în meciul cu CFR Cluj, prin penalty, gol Iancu. Larie, jucătorul Clujului, cumpărat de Steaua, a faultat în careu. 

Steaua-Craiova 3-0. Jakolis duce scorul la 3-0 după o pasă a lui Alibec. 

Steaua-Craiova 2-0. Alibec face dubla după o fază creată cu Pintilii.

Steaua-Craiova 1-0. Denis Alibec deschide scorul. 

Steaua (FCSB)-Craiova LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Patronul Stelei, Gigi Becali, anunță că e gata să meargă la TAS dacă Viitorul va fi declarată campioană în cazul în care echipa lui Hagi va termina campionatul la egalitate de puncte cu Steaua. Steaua (FCSB)-Craiova LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Totul se decide sâmbată seara. Steaua (FCSB)-Craiova LIVE VIDEO ONLINE STREAM.

Steaua (FCSB)-Craiova LIVE VIDEO ONLINE STREAM Poate constestă Dinamo la TAS

Steaua-Craiova LIVE VIDEO ONLINE STREAM "A fost un an întreg, de luptă, de regii. Până acum toate declarațiile mele au fost ca să-mi încurajez echipa. Azi e momentul adevărului, se poate întâmpla orice. Acum există emoție, că suntem trei părți. Deci acum nu mai pot să mă prefac, că nu are rost. Până acum a fost totul o regie. Din punctul de vedere al regulamentului, sper să nu ajungem acolo, dacă ajungem e clar, sută la sută. Dacă vom ajunge o să ne facem de râs și o să dea TAS-ul. Nu e nicio greșeală, numai că nu vor să intepreteze. Minciuna sau greșeala nu pot să persiste. Eu vreau să iau campionatul. Nu vreau să ajungem la TAS. Dacă ajung eu Steaua în situație, mă duc și cer opinie la TAS. Am prea mari emoții acuma, dar e un an de muncă care pot aduce 3, 10, 30 de milioane", a declarat Gigi Becali, înainte de Steaua-Craiova.

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova steaua Gigi Becali
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close