Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua, cu un picior în finala Cupei Ligii. Roş-albaştrii au învins Astra la scor de neprezentare

Steaua, cu un picior în finala Cupei Ligii. Roş-albaştrii au învins Astra la scor de neprezentare

Steaua, cu un picior în finala Cupei Ligii. Roş-albaştrii au învins Astra la scor de neprezentare
18 Feb 2015   •   21:03

Victorie lejeră pentru Steaua în manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii, 3 - 0 cu Astra, la capătul unei partide în care roş-albaştrii nu au avut niciun fel de probleme.

În ciuda situaţiei incerte de la club, sancţionată de galeriile steliste care au refuzat să vină la meci, jucătorii stelei au început cu multă determinare şi au deschis repede scorul, în minutul 4. Paul Papp a pătruns pe partea dreaptă şi a centrat în faţa porţii, de unde Tănase a reluat simplu, pe lângă Silviu Lung jr.

Astra l-a pierdut devreme pe Alibec, accidentat şi ar fi putut primi penalty după un henţ al lui Papp, însă Radu Petrescu nu a dictat nimic.
La prima sa partidă oficială în tricoul Stelei, Ţucudean a făcut 2 - 0, în minutul 33, după eroare lui Lung jr., care a respins în faţă şutul lui Prepeliţă.

Steaua nu a mai forţat în partea secundă, iar misiunea sa a fost facilitată şi de eliminarea lui Laurenţiu Rus, pentru două cartonaşe galbene, primite într-un interval de trei minute, 48 şi 51.

Elevii lui Constantin Gâlcă au părut mulţumiţi de rezultatul de pe tabelă, atacând steril, în timp ce Astra nu a contat mai deloc în atac.
Chiar şi fără să forţeze, Steaua a marcat golul trei, în minutul 85, finalizare Rusescu la capătul unei faze la care au mai contribuit Bourceanu şi Chipciu.

Aceasta este prima victorie a Stelei împotriva Astrei din ultimele cinci întâlniri directe, precedentele patru încheindu-se la egalitate. 

Returul semifinalelor este programat să se dispute în luna martie.

×
Subiecte în articol: steaua astra Cupa Ligii
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close