Antena 3 CNN Sport Fotbal intern STEAUA-DINAMO 1-1. Mulți nervi, fotbal mai puțin

STEAUA-DINAMO 1-1. Mulți nervi, fotbal mai puțin

STEAUA-DINAMO 1-1. Mulți nervi, fotbal mai puțin
20 Aug 2016   •   20:48

Steaua și Dinamo au terminat la egalitate Derby de România. Cu 28.000 de oameni în tribune, cele două eterne rivale au arătat destul de puțin fotbal, dar mulți nervi. Mai ales în prima repriză. Dornici să se răzbune după farsa făcută de fanii câinilor în partida Steaua-Manchester City, steliștii au intrat pe teren într-o formulă inedită. cu trei debutanți: Mitrea, Boldrin și de Amorim, ultimii doi veniți de la campioana Astra.

Rotariu a deschis rapid scorul pentru Dinamo, nervii apoi s-au încins pe teren, iar Steaua e egalat prin de Amorim. A fost momentul în care și fotbalul s-a oprit în loc. Ocaziile au lipsit, cele două formații anulându-se reciproc. 

Ioan Andone, după Steaua-Dinamo 1-1: Nu știu dacă era corect să câștigăm noi

STEAUA-DINAMO 1-1. min 18. Amorim egalează la primul său meci pentru Steaua

min. 11, Dorin Rotariu a deschis scorul pentru Dinamo.

Steaua și Dinamo joacă în această seară, de la ora 21:00, derby-ul cu numărul 165 din istorie, pe Arena Națională.

UPDATE-  Cum arăta stadionul cu 10 minute înainte de startul partidei:

UPDATE - Mai mulți suporteri dinamoviști s-au luat la bătaie între ei în peluza destinată acestora. Unul dintre ei a fost împins pe scări și s-a lovit destul de serios. Conflictul s-a stins imediat, scrie gsp.ro

UPDATE - Potrivit gsp.ro, suporterii dinamoviști au fost dezbrăcați de vestele albe cu care erau pregătiți să facă o coregrafie în această seară. Nervii sunt întinși la maximum în zona Arenei Naționale, fanii "câinilor" fiind vizibil iritați de decizie.

"Regulile le stabilește organizatorul și le aplica firma de pază cu care are contract. Jandarmeria nu poate interveni în această ecuație, poate doar să aplice legea, în care nu scrie că e interzis accesul cu veste", a declarat Georgian Enache, purtător de cuvânt Jandarmeria București, pentru GSP.ro.

Citiți și: Steaua-Dinamo. Tactică năucitoare pusă la cale de Reghecampf

Trei mii de steliști au returnat biletele, înainte de derby-ul cu Dinamo

Echipele de start:

Steaua: Fl. Niță – Enache, Tamaș, Mitrea, Momcilovic – Ad. Popa, N. Stanciu (cpt), Boldrin, Hamroun – Fl. Tănase, De Amorim.
Rezerve: V. Cojocaru – Tudorie, Muniru, Aganovic, Achim, Ov. Popescu, Bourceanu.
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Mevlja (cpt), St. Filip – Hanca, Busuladzic, Palic – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr.
Rezerve: Penedo – M. Popescu, D. Popa, P. Petre, Vl. Olteanu, I. Șerban, A. Marc.
Antrenor: Ioan Andone

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti), Asistent 1: Vasile Marinescu (Bucureşti), Asistent 2: Adrian Radu Ghinguleac (Bucureşti), Rezervă: Marcel Bîrsan (Bucureşti), Observator LPF: Mircea Călin (București), Observator CCA: Aron Huzu (Sibiu)

×
Subiecte în articol: Arena Nationala Dinamo steaua steaua-dinamo
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close